Latvijā atklāj jauno Mercedes-Benz GLC Coupe (+ video)

 
Nords Porter Novelli | 19.septembris 2016 16:44

Šodien, 19. septembrī, Domenikss prezentēja jauno, izsmalcināti sportisko apvidus auto GLC Coupe. Skaties iAuto video

Jaunais autoapvieno apvidus auto vispusību un kupejas eleganci. Mercedes-Benz GLC Coupe izceļas ar sportisku siluetu, bagātīgu standarta aprīkojumu un plašām individualizācijas iespējām.

“Šodien Domenikss Mercedes-Benz modeļu saimei pievienojās jauna zvaigzne – GLC Coupe, kas apvieno divas pasaules – sportiskās kupejas eleganci un apvidus auto vispusību. GLC Coupe piedāvā vienreizēju braukšanas pieredzi izsmalcinātā un sportiskā auto. Tas apliecina auto īpašnieka statusu un pašapziņu, kā arī neatstās vienaldzīgu par sevi pārliecinātu, mērķtiecīgu un pieredzējušu autobraucēju. Jaunie auto jau no šodienas pieejami apskatei un izmēģinājuma braucieniem Domenikss autosalonā,” aicina Domenikss pārdošanas direktors Agris Amoliņš.

GLC Coupe piemīt Mercedes-Benz raksturīgais gaitas vieglums, vienlaikus kad nepieciešams, tas spēj demonstrēt sporta auto cienīgu dinamiku un sniegumu. Jau standartā auto aprīkots ar sportiskāku piekari. To pēc izvēles papildinot ar jauno, mūsu apstākļiem piemēroto pneimo piekari automobiļa vadītāja rīcībā ir ne tikai pieci dzinēja un transmisijas darbības režīmi, bet arī selektīva amortizācijas sistēma, kas ļauj automobiļa raksturu precīzi piemērot braukšanas apstākļiem un autovadītāja noskaņojumam. Lai vēl vairāk stiprinātu GLC Coupe sportisko raksturu, automobilī uzstādīta sportiskāka stūres iekārta ar samazinātu pārnesuma skaitli, kā arī ieviesti atšķirīgi stūres pastiprinātāja iestatījumi režīmā SPORT un SPORT+.

GLC Coupe kupejas virsbūve ir gandrīz astoņus centimetrus garāka, četrus centimetrus zemāka, tai ir pagarināta stiklotā daļa un, apvienojumā ar liela izmēra riteņiem, ieguvusi daudz sportiskākas, dinamiskākas proporcijas. Lai uzsvērtu modeļa individualitāti, Mercedes-Benz pircējiem piedāvā divus viena toņa krāsojumus, septiņas metāliskās krāsas un trīs īpašās DESIGNO krāsas.

Izsmalcināts interjers, augstvērtīga salona apdare, rada komfortablu vidi, ko iespējams pielāgot individuālām vēlmēm pasūtot sēdekļus ar individuālu dizainu vai AMG sērijas sporta sēdekļus – ekspresīvi sarkanā un melnā salikumu.

Arī GLC Coupe var lepoties ar ekonomisku un vienlaikus dinamiska automobiļa reputāciju, kā arī pārsteidz ar pieejamo dzinēju klāstu piedāvājot trim dīzeļdzinēju versijas, trīs modeļus ar benzīna dzinēju, no kurām viens – GLC 350 e 4MATIC Coupe – ir uzlādējams hibrīds.

Mercedes-Benz GLE Coupe jau piejams tirdzniecībā Domenikss autosalonā, tā cena ir, sākot no 49 650 eiro. Viennozīmīgi, GLC Coupe ir bezkompromisa auto, nepiekāpīgs un drosmīgs un jau no šodienas visiem interesentiem ir iespēja pieteikties izmēģinājuma braucienam Domenikss autosalonā, Krasta ielā 34.

Mercedes-Benz GLC Coupe Foto: Publicitātes attēls

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti