Labākais "Toyota" servisa konsultants Baltijā - Kristaps Narubins no Latvijas

 
5.jūnijs 2017 6:04

Aizvadītajā nedēļā Tallinas Dziesmu svētku laukumā norisinājās 14.Toyota Baltijas valstu profesionālās meistarības konkurss, kurā šoreiz savas pakalpojumu sniegšanas prasmes demonstrēja servisa konsultanti.

Par labāko Baltijas valstu servisa konsultantu atzīts Latvijas komandas pārstāvis Kristaps Narubins no Amserv Motors, kurš kopā ar titulu izcīnijis arī iespēju rudenī doties uz Toyota Motor Corporation galveno mītni Japānā, lai piedalītos starptautiskā meistaru asamblejā. Jāpiebilst, ka Toyota Baltic Service Advisor Skills Grand Prix 2017 konkursā piedalījās desmit labākie Toyota servisa konsultanti no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, un viņu sniegumu četru uzdevumu veikšanā vērtēja desmit tiesneši.

„Baltijas valstu profesionālās meistarības konkursa mērķis ir noskaidrot un veicināt servisa konsultantu darba kvalitāti un prasmi rīkoties nestandarta situācijās, kur nepieciešama jauna līmeņa pieeja,” stāsta Toyota Baltic AS servisa vadītājs Mareks Maide.

„Mūsdienu automobiļi kļūst arvien ērtāki, tomēr tai pat laikā arī tehniski sarežģītāki. Tāpēc servisa konsultants arvien biežāk ir vidutājs starp klientu un tehniķi, izprotot klienta vajadzības un vienkāršā valodā spējot izskaidrot visus automobiļa apkopes procesus,” turpina Mareks Maide. „Klienta apmierinātību nenosaka tikai salabota automašīna, cilvēki vēlas zināt un izprast, kas un kāpēc tiek darīts, tāpēc šī informācija jāpasniedz, ievērojot augstus klientu apkalpošanas standartus.”

Jau tradicionāli konkursā galvenā loma iedalīta dažādu pēcpārdošanas pakalpojumu sniegšanas darbam. Tā, piemēram, pirms diviem gadiem notika konkurss Toyota krāsošanas un virsbūves speciālistiem, pērn - tehniskās apkopes speciālistiem. Finālā iekļūst tikai labākie Baltijas valstu Toyota pārdošanas tīkla sertificētie konsultanti. Šogad konkursā piedalījās četri dalībnieki no Igaunijas un Lietuvas, un divi no Latvijas. Visi dalībnieki saņēma vienādus uzdevumus, un katrs no tiem bija jāveic 40 minūšu laikā.

Uzdevumos bija iekļauta automašīnas pieņemšana kārtējai tehniskajai apskatei, automobiļa nodošana pēc servisa tā īpašniekam un atbildes uz klienta jautājumiem par automobiļa apkopi, Toyota precēm un pakalpojumiem. Baltijas valstu profesionālās meistarības konkursa uzvarētājs saņem Baltijas meistara titulu. Turklāt reģionu uzvarētāji rudenī ir aicināti uz Toyota Motor Corporation galveno mītni Japānā, kur norisinās starptautiska meistaru asambleja. Šī nedēļu ilgā pasākuma ietvaros labākie Toyota grupas dalībnieki var satikties un apmainīties ar pieredzi un labo praksi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti