Land Rover jaunākais modelis Range Rover Velar tagad arī Latvijā (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 9.jūnijs 2017 9:49

8. jūnijā tika prezentēts jaunais Range Rover modelis – Velar. Uz Velar atklāšanu tika aicināti viesi, preses pārstāvji, auto ražotāja pārstāvji un Inchcape Motors Latvia grupas vadība.

Pasākums notika restorānā Rīga Sunset Lounge Andrejsalā. Vakara gaitā visi klātesošie pirmo reizi Latvijā varēja apskatīt jauno Range Rover Velar, iegūt detalizētu informāciju no produktu speciālistiem, kas iepazīstināja visus ar jaunā modeļa koncepciju un inovatīvajiem risinājumiem tajā. Viesus ar muzikālu priekšnesumu pārsteidza un iepriecināja Intars Busulis un Abonementa orķestris.

Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover direktors Dmitrijs Zeļeņins atklāja: “Šis ir ļoti gaidīts modelis Range Rover saimē. Tas jau kopš pirmās prezentācijas dienas ir izraisījis milzīgu interesi gan Pasaulē, gan arī pie mums. Velar iezīmē akcentus un dizaina virzienu nākamajām Range Rover paaudzēm un jauniem modeļiem”.

Velar ir pilnīgi jauns modelis Range Rover saimē. Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns Velar dēvē par avangarda Range Rover. «Tas zīmolam paver jaunas glamūra, mūsdienīguma un elegances dimensijas. Range Rover Velar maina pilnīgi visu.» saka Makgoverns.

Velar modelis, tāpat kā visi Range Rover, ir spējīgs apvidus pārvarēšanā – automobilis aprīkots ar pastāvīgo pilnpiedziņas sistēmu "Terrain Response".

Range Rover Velar būs apskatāms 9. un 10. jūnijā Inchcape Motors Latvia Jaguar Land Rover salonā Dārzciema ielā 60a. Tā ir vienreizēja iespēja aplūkot klātienē šo jaunāko Range Rover modeli pirms tas nonāks pie klientiem augustā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 9.jūnijs 2017 18:01
2 0 Atbildēt

Piemēram Rang Rover Sport HSE, kas pirms 10 gadiem iznāca, lai nomainītu turbīnu, ir jāatvieno kuzavs no šasijas un jāpaceļ augšā...ar ģeņģeri ir līdzīgi.Izmaksas darbiņam fantastiskas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti