Sestdien notiks divas Latvijas pirmizrādes un bezmaksas drošas braukšanas semināri pie t/c Mols (+ video; foto)

 
iAuto | 13.oktobris 2017 21:13

Jau šo sestdien pie t/c “Mols” visas dienas garumā notiks “Latvijas Gada auto testa diena Molā”, kad ikvienam iespējams sēsties pie šī gada konkursa pretendentu stūres, jaunākajiem auto modeļiem Latvijā, kā arī piedalīties citās ar auto un ceļu satiksmes drošību saistītās aktivitātēs – šī gada galvenā tēma ir bērnu drošība automobilī.

Bērniem būs arī lieliska iespēja no pulksten 13:00 līdz 16:00 nofotografēties ar iespaidīgo #iAutoRobotu.

Bet vecāki katru apaļo stundu varēs uzklausīt speciālistu padomus par bērnu drošību automobilī un arī pārliecināties par to praksē. Speciāli izveidotā trasē būs iespēja braukt ar Hyundai Tucson un redzēt, kas notiek ar bērna manekenu pie straujas bremzēšanas.

Lieliska iespēja, ja plānojiet iegādāties jaunu automobili, no pulksten 11:00 līdz 18:00 būs iespējams izmēģināt Alfa Romeo Stelvio, BMW 5.sēriju, Citroën C3, Ford Fiesta, Honda Civic, Honda CR-V, Hyundai i30, Jeep Compass, Land Rover Discovery, Mazda CX-5, Nissan Micra, atjaunoto Nissan Qashqai, Renault Koleos, Škoda Kodiaq, Škoda Superb Sportline, Toyota C-HR, Toyota RAV4 Hybrid, Volkswagen Arteon, atjaunoto Volkswagen Golf 7 un Volvo XC60.

Īpaši gaidīts notikums ir jaunā apvidus automobiļa Jeep Compass un Jaguar E-Pace ierašanās Latvijā. Abiem modeļiem sestdien būs Latvijas pirmizrādes.

Pieteikšanās testa braucieniem būs uz vietas, rezervējot laiku pie katra interesējošā automobiļa. Lai piedalītos testa braucienos, nepieciešama derīga B kategorijas autovadītāja apliecība. Pasākumā piedalīsies arī automobiļu dīleru pārstāvji, kas vairāk pastāstīs par katru no modeļiem, ka arī īpašajiem akcijas piedāvājumiem auto iegādei vai arī autoservisam.

Visas dienas garumā lielajā “Latvijas Gada auto” teltī pie Jaguar E-Pace notiks bezmaksas izglītojoši semināri par ceļu satiksmes drošību, CSDD stendā būs iespējams pārliecināties par drošības jostu efektivitāti un nepieciešamību, bet no plkst. 11:00 līdz 14:00 profesionāls fotogrāfs iemūžinās iespaidus pie jaunajiem automobiļiem - izgatavotā fotogrāfija bez maksas būs iegūstama t/c “Mols” informācijas centrā tajā pašā dienā. “Latvijas Gada auto” lielajā teltī iekārtota būs arī silta atpūtas vieta, kur bez maksas malkot siltu tēju, kafiju vai vienkārši veldzēties ar Venden avota ūdeni. Turpat varēs arī aprunāties ar konkursa “Latvijas Gada auto 2018” žūrijas biedriem.

“Šoreiz ar automobiļiem var izbraukt ikviens pasākuma apmeklētājs. Izmēģinot vairākus no 20 automobiļiem vienā dienā, ir unikāla iespēja salīdzināt, lauzt stereotipus, bet pats galvenais ir pārliecināties par savu izvēli pirms jauna automobiļa iegādes. Turklāt katrs testa veicējs saņems garantēto dāvanu – konkursa ikgadējo žurnālu-katalogu ar aktuālāko automobiļu testa rakstiem” stāsta konkursa “Latvijas Gada auto” organizators Māris Ozoliņš.

Lai arī laika apstākļi mūs nelutinās, visā pasākuma teritorijā būs gan teltis, gan gāzes sildītāji no Intergaz. Par labu atmosfēru rūpēsies DJ un pasākuma vadītājs “Latvijas Gada auto 2018” žūrijas biedrs Normunds Avotiņš.

Novembrī t/c Mols un portālā iAuto.lv varēs balsot par Tautas simpātiju, bet konkursa “Latvijas Gada auto 2018” svinīgo apbalvošanas ceremoniju varēs vērot TV un interneta tiešraidē 1. decembrī plkst. 20:00.

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, jauniauto.lv, Auto ziņas, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, Viesnīca „Avalon Hotel”, LAMB, Intergaz, Venden, V4 motors.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti