Toyota Land Cruiser veido vairāk nekā 53% apvidus automobiļu tirgus daļu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

MRS Grupa | 16.decembris 2017 10:30

Toyota Land Cruiser ir viens no populārākiem Toyota automobiļiem, tā tirgus daļa vidējā apvidus automobiļu klasē – standarta apjoma segmentā Latvijā šogad ir vairāk nekā 46%, salīdzinot ar iepriekšējo gadu pieaugums ir 4%.

Savukārt Baltijas valstīs kopumā Toyota Land Cruiser tirgus daļa ir 53% konkrētajā segmentā. Baltijā kopumā reģistrēti vairāk nekā 12 000 Toyota Land Cruiser, no tiem Latvijā pārdota vairāk kā viena trešdaļa no kopējā skaita.

WESS Motors Toyota auto salonos pieejams jaunais Toyota Land Cruiser, kas šogad tika prezentēts Frankfurtes starptautiskajā auto izstādē. Tas apvieno izcilu kvalitāti, izturību un uzticamību ar nepārspējamu veiktspēju apvidus apstākļos. Toyota Land Cruiser atjaunotā versija aprīkota ar vēl vairāk modernām tehnoloģijām ceļam un apvidus apstākļiem, vēl vairāk drošības sistēmām un vēl jaudīgāku veiktspēju, lai pievarētu jebkuru reljefu.

Aleksejs Radionovs, AS “WESS” izpilddirektors: “Jaunais Toyota Land Cruiser ir unikāls automobilis savā segmentā, tas apvieno līdzšinējo apvidus auto izturību un jaudu ar ikdienas lietošanai ērtu un estētiski baudāmu eksterjeru. Starp tirgū piedāvātajiem šīs SUV kategorijas konkurentiem, Toyota Land Cruiser ir dominējošā pozīcijā. Uzskatu, ka pateicoties atjauninātajam modelim, tā pozīcijas tirgū varētu vēl pieaugt. Praktisks dizains un jaudas sinerģija ir tas, kādēļ autobraucēji visā pasaulē izvēlas šo modeli — ar to ir komfortabli pārvietoties gan pilsētvidē, gan ārpus tās, ļaujoties piedzīvojumu adrenalīnam.”

Toyota Land Cruiser ir līderis savā segmentā — neviens cits SUV nespēj piedāvāt jaunā Toyota Land Cruiser unikālo dinamikas uz ceļa un veiktspējas apvidus apstākļos kombināciju. Tas ir aprīkots ar braukšanas režīma selektora sistēmu, elektroniski modulētu kinētiskās dinamiskās piekares sistēmu (KDSS), kas optimizē priekšējo un aizmugures stabilizatoru darbību vēl labākai veiktspējai uz ceļa.

Jaunais Land Cruiser ir aprīkots ar 2,8 l D-4D turbodīzeļa dzinēju ar manuālo vai automātisko transmisiju. Toyota Land Cruiser modifikācijām ar automātisko pārnesumkārbu drošības aprīkojumā ir Toyota Safety Sense — aktīvo tehnoloģiju komplekts, kas veidots, lai palīdzētu novērst satiksmes negadījumus vai mazināt to sekas dažādās tipiskās situācijās. Apvienojot kameru un radaru, tā ietver pirmssadursmes brīdinājuma sistēmu, kas ierauga arī gājējus, adaptīvo kruīzkontroli, joslu maiņas brīdinājuma sistēmu un automātiskās tālās gaismas. Drošības aprīkojumā ir arī aklās zonas brīdinājuma sensors, un sistēma, kas brīdina par auto ceļā esošiem kustīgiem objektiem, braucot atpakaļgaitā.

Visā pasaulē pārdoti jau vairāk nekā pieci miljoni Toyota Land Cruiser. Kopš 1994. gada Latvijā pārdoti 4217 Toyota Land Cruiser jauni auto, bet Baltijā kopumā reģistrēti vairāk par 12 000 auto. Toyota Land Cruiser tiek piedāvāts vairāk nekā 190 pasaules valstīs — tas ir viens no izplatītākajiem Toyota modeļiem, kas tik plaši pieejams visā pasaulē.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti