CSDD aicina autovadītājus pievērst uzmanību vadītāja apliecības derīguma termiņam 5

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 5.janvāris 2018 14:41

5 gadus atpakaļ CSDD sāka izsniegt esošā parauga vadītāja apliecības. Ņemot vērā, ka to izsniegšanas sākuma posmā bija paaugstināta autovadītāju interese par jaunajām apliecībām un to, ka C un D kategoriju vadītāja apliecībām ir noteikts 5 gadu derīguma termiņš, CSDD aicina autovadītājus pievērst uzmanību vadītāja apliecības derīguma termiņam.

CSDD atgādina, ka e-pakalpojumos e.csdd.lv var pieteikties atgādinājumiem par vadītāja apliecības vai medicīniskās izziņas termiņa beigām, jo ikdienas steigā autovadītāji nereti aizmirst par šādām lietām. Piesakoties atgādinājumiem, autovadītājs uz CSDD e-pakalpojumos norādīto e-pasta adresi saņems atgādinājumus mēnesi un nedēļu pirms termiņa beigām, kā arī dienā, kad beidzies termiņš.

Tāpat uzņēmumi, ievadot vadītāja apliecības numuru, CSDD e-pakalpojumos var pārbaudīt savu darbinieku vadītāja apliecības, medicīniskās izziņas derīguma termiņus, vadītāju kategorijas un stāžu.

Uz š.g. 1.janvāri Latvijā bija reģistrēti 854 tūkst. derīgo vadītāja apliecību.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.janvāris 2018 19:29
9 2 Atbildēt

Es domāju, ka šitā Zane Leja, kura 2013.ajā gadā izskatās tīri dupsējama, 2017,ajā ir jau labi pamocīta un dzīves saņurkāta...

Bilde jaunajās tiesībās jau būs kā vecenei. Sievietes ātrāk noveco, tas ir fakts. Un tas ir tāpēc, lai vīrietis varētu meklēt jaunu.

Mehs 5.janvāris 2018 15:56
6 0 Atbildēt

"..5 gadus atpakaļ CSDD sāka..."

pareizi ir "Pirms pieciem gadiem CSDD sāka..."

Www 5.janvāris 2018 19:56
5 1 Atbildēt

Nesaprotu,kam tik ļoti liela drošība vajadzīga,ka csdd portālā,parole jāmaina ik pēc 3 mēn.?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti