Latvijā uzsāk jaunā Touareg iepriekšpārdošanu 22

 
Nozare.lv | 5.aprīlis 2018 14:01

Šodien, 5.aprīlī, tieši divas nedēļas pēc pasaules pirmizrādes tiek uzsākta jaunā Touareg iepriekšpārdošana Latvijā.

Šobrīd pasūtīšanai un konfigurēšanai ir pieejami modeļi ar divu veidu 3.0l V6 TDI dīzeļdzinējiem, kas attīsta 170kW / 230ZS un 210kW / 286ZS jaudu. Abi dzinēji ir aprīkoti ar 4Motion pilnpiedziņu un automātisko 8 pakāpju ātrumkārbu. Jaunā Touareg sākuma cena ir 59 059 EUR par 170 kW / 230 ZS un 64 076 EUR par 210 kW / 286 ZS versiju. Vēlāk klientiem būs pieejami arī Touareg ar V6 benzīna dzinēju (250 kW/340 Zs) un V8 turbodīzeli (310 kW/421 Zs). Plānots, ka pirmās automašīnas klientiem tiks piegādātas aptuveni jūlija vidū.

Jaunais Touareg sevī veiksmīgi apvieno emocionālu dizainu, tirgū jaunākās komforta un drošības tehnoloģijas, kā arī teicamas bezceļu (off-road) braukšanas spējas. Tas ir aprīkots ar Innovision Cockpit, kurā digitālais instrumentu panelis (ar 12 collu ekrānu) saplūst ar Discover Premium informācijas un izklaides sistēmu (ar 15 collu ekrānu), lai izveidotu savienotu kontroles, informācijas, komunikācijas un izklaides vienību. Innovision Cockpit sniedz iespēju vadītājam pilnībā kontrolēt automašīnu, kā arī piedāvā jaunas personalizēšanas iespējas.

Touareg ir aprīkots ar līdz šīm plašāko vadības un komforta palīgsistēmu klāstu, kāds jebkad integrēts Volkswagen automašīnās. Starp tām ir tādas inovatīvas tehnoloģijas kā Night Vision sistēma (kas ar termālās attēlveidošanas kameras palīdzību tumsā spēj atpazīt cilvēkus un dzīvniekus, brīdinot autovadītāju), Roadwork Lane Assist (nodrošina pusautomātisku stūrēšanu un uzturēšanu joslā, paātrināšanu un bremzēšanu līdz 60 km/h), Front Cross Traffic Assist (reaģē uz šķērsojošu satiksmi automašīnas priekšā), aktīvā visu riteņu stūrēšana (nodrošina jaunajā Touareg kompaktklases automašīnas vadības ērtību), elektromehāniska pretapgāšanās stabilizācija, „IQ.Light" Matrix LED priekšējie lukturi (interaktīva, uz kameru balstīta tuvo un tālo gaismu kontrole).

Augstas kvalitātes pamatkomplektācijas versija būs papildināma ar trim ekskluzīvām apdares līnijām - Atmosphere, Elegance un R-Line. Atmosphere raksturo klasisks interjers, kurā dominē koks un dabiskas krāsas. Elegance ir tehnisks interjers, kurā dominē metāls un aukstie toņi. Savukārt R-Line konfigurācija pārvērš Touareg par īsti sportisku auto.

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
x 5.aprīlis 2018 19:25
20 0 Atbildēt

Nu tas, ka Tu esi ši portāla homoseksuālis un cilvēks ar novirzēm jau sen visiem ir skaidrs. Tā, kā tos nelielos locekļus Tu vari te neplātīt, neesmu no "tavējo" bariņa.

Bet vispār labi, vismaz nevairosies tādi, kā Tu

x 5.aprīlis 2018 17:44
14 2 Atbildēt

Nu steigu pie ārsta

Tava mazās trauslās dvēselītes aizvainojumu, nekas nespēj nomākt.

Nožēlojami gan, bet tādam, kā Tu jau to nesaprast...

VW 5.aprīlis 2018 19:58
13 1 Atbildēt

Cenas gan pacēluši gan bāzei, gan papildus fīčām.

Kaut vai tas pats āķis - iepriekšējam modelim 897, šim 1235.

Neticās, ka mehānisms izdomāts no jauna

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti