Jaunu BMW tagad varēs nopirkt arī Jūrmalā (+ VIDEO)

 
Inchcape BMW / iAuto.lv | 13.jūnijs 2018 11:25

Ikgadējo BMW M un BMW M Performance dienu ietvaros premium automašīnu zīmols BMW prezentēja jauno BMW M5, kā arī BMW konceptveikalu Jūrmalā, informēja “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis.

Šāgada BMW M un BMW M Performancedienu dalībniekiem bija iespēja apskatīt gluži jauno M5 auto, kas jau paspējis nofilmēties jaunajā filmā “Neiespējamā Misija: Sekas” (“Mission Impossible – Fallout”). Tās pirmizrāde gaidāma šovasar, kurā galvenais varonis Ītens Hants (Toms Krūzs) būs redzams kopā ar melnu BMW M5.

Pēc Norveļa sacītā šī automašīna nule 82 starptautisku žūrijas locekļu balsojumā ir izvēlēta par "World Performance Car 2018". Tā ir par 15 kg vieglāka par savu priekšteci, aprīkota ar 4,4 litru biturbo V8 dzinēju, kas ļauj sasniegt 100km/h tikai 3,4 sekundēs. Jaunais BMW M5 attīsta 600 ZS jaudu, savukārt tā degvielas patēriņš ir 10,5 l/100km.

Vēl BMW M un BMW M Performance dienās norisinājās testa braucieni ar sportisko BMW M2 modeļa auto. Veiklais BMW M2 uzmanības centrā nav nonācis nejauši - šo M sērijas modeli gan auto eksperti, gan arī pircēji vērtē kā izcilu, tam ir labs sniegums, dinamika un precizitāte. Arī BMW M un BMW M Performancedienas apmeklētāju domas bija līdzīgas. Proti, M2 ir “tīrs BMW – dinamisks, jaudīgs un stilīgs”.

“Sākumā šķita, ka mašīna būs cietāka, taču kopumā man patika. Pie šāda auto stūres var atlaist bremzes un droši braukt pa trasi, galu galā tā līdz 100 km/h ieskrienas četrās sekundēs,” atzina bobslejists Oskars Melbārdis. Phjončanas olimpiskās bronzas ieguvējs arī piebilda, ka viņa braukšanas stils gan ir rāmāks nekā varētu piestāvēt šim auto.

BMW konceptveikals Jūrmalā Foto: Publicitātes attēls

Īpašu auru BMW M un BMW M Performance dienai piešķīra tā norises vieta – Jūrmalā, Turaidas ielā, nesen atklātais konceptveikals, kurā kūrortpilsētas viesiem ir iespēja iegādāties BMW zīmola aksesuārus un doties izmēģinājuma braucienos ar jaunākajiem BMW vai MINI automašīnu modeļiem. Veikals būs atvērts visu vasaras sezonu.

Kā liecina iAuto portāla novērojumi veikals, piemēram, šodien 13.06.2018 gan ir vēl slēgts, kā arī izmēģinājuma braucienus vēl nevar veikt.

“”BMW” ir inovatīvs zīmols, kas vienmēr meklē jaunus veidus, kā pārsteigt. Arī šoreiz esam izvēlējušies spert soli tuvāk mūsu klientiem un atvērt Latvijas tirgū vēl neredzētu koncepta veikalu, kas ir veltīts automašīnām un to aksesuāriem. Veikala gaisotni veidojām nepiespiestu, lai klients justos pēc iespējas ērtāk. Arī tā atrašanās vieta - Jūrmala - ir priekšnosacījums pats par sevi,” stāsta Norvelis.

Foto: Publicitātes attēls

Pasākuma laikā tā goda viesi - Latvijas titulētie sportisti Martins Dukurs, Mārtiņš Rubenis, Oskars Melbārdis, Jānis Strenga, LBSF ģenerālsekretārs Zintis Ekmanis un bokseris Mairis Briedis, LKSF prezidents Atis Strenga gan arī pārējie vairāk nekā 100 apmeklētāji varēja aplūkot ekskluzīvos M5 M Performance, 530d M Performance un M4 M Performance.

BMW M2 Foto: Publicitātes attēls

BMW ļoti aktīvi strādā pie jaunu un ļoti ātru auto izstrādes. To apliecina arī šī gada Ženēvas autoizstādē atklātais M8 koncepts, lūk iAuto video:

Ja patika un interesē auto jaunumi, tad SEKO iAuto YouTube kanālam  šeit >>> 

BMW M5 Foto: Publicitātes attēls

BMW M2 Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

BMW M5 Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti