Škoda Latvija uzsāk auto tirdzniecību tiešsaistē 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Škoda | 9.jūnijs 2020 10:15

Sekojot līdzi e-komercijas un digitālo pakalpojumu straujajai attīstībai visā pasaulē, ŠKODA Latvija uzsāk auto tirdzniecību tiešsaistē, tādējādi stiprinot savas digitālās pozīcijas un saviem klientiem piedāvājot vēl plašāku pakalpojumu klāstu.

ŠKODA automašīnu iegāde tiešsaistē ietver pilnu iegādes ciklu – klientiem attālinātā veidā ir iespēja parakstīt līgumu un veikt pirmo iemaksu. Tirdzniecība tiešsaistē ļauj klientiem no plašās noliktavas izvēlēties tieši savām prasībām atbilstošu ŠKODA automobili.

Ikvienam interesentam ir iespēja jebkurā laikā ērti iepazīties ar sev interesējošā auto modeļa detaļām, specifikāciju un aprīkojumu, apmeklējot mājaslapu www.skoda.lv. Padziļinātāka priekšstata gūšanai par ŠKODA sniegtajām iespējām, mājaslapa nodrošina izglītojošus video materiālus un izteiksmīgas bildes. Sadaļā “Noliktava” ir iespējams atrast uz vietas pieejamos ŠKODA modeļus, kā arī iepazīties ar īpašajiem piedāvājumiem un akcijām. Klientiem šajā sadaļā ir iespēja aplūkot ŠKODA modeļu aprīkojumu, bildes un iegādāties automašīnu attālināti.

“Ārkārtējā situācija ir ļāvusi mums pārskatīt iespējas, kā varam savus pakalpojumus digitalizēt vēl vairāk. Šodien tiešsaiste nav vairs tikai palīgs vai izklaide, tā ir multiplatforma, uz kuras pamata darbojas modernā pasaule, un pieejama visiem un visur. Šie e-komercijas attīstības soļi ir skāruši arī nozares, kurās pirms desmit, piecpadsmit gadiem virtuālā iepirkšanās nebija iedomājama, taču iegāde tiešsaistē ir kļuvusi par šodienas jauno normu,” saka Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs.

ŠKODA digitālie rīki ļauj interesentiem iegūt plašu informāciju, izmantojot mūsdienu iespējas. Mājaslapā iespējams atrast detalizētu informāciju par visiem piedāvātajiem modeļiem: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ un SUPERB. Tiešsaistes rīkā “Konfigurators” ir iespējams izveidot savu sapņu ŠKODA un apskatīt visas aprīkojuma variācijas. Klienta izvēlei tiks parādītas arī tās noliktavas automašīnas, kas ir līdzīgas klienta veiktajai komplektācijai un, kuras ir iespējams iegādāties uzreiz.

2019. gadā ŠKODA AUTO klientiem piegādāja 1,24 miljonu automašīnu. ŠKODA AUTO ražo trīs rūpnīcās Čehijas Republikā, kā arī grupas ražotnēs Ķīnā, Krievijā, Slovākijā un Indijā, un vietējo partneru ražotnēs Ukrainā un Kazahstānā. ŠKODA AUTO nodarbina vairāk nekā 30 000 darbinieku vairāk nekā 100 tirgos pasaulē.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 9.jūnijs 2020 14:40
1 1 Atbildēt

Manuprāt, totāla bezjēdzība. Vismaz es jau nu nekad mūžā neveiktu tādu pirkumu kā AUTO, neapmeklējot dīlera salonu, auto neiesēžoties, ar to neizbraucot utt. Domāta kā novitāte, lieliska opcija, bet kā reāla štelle visticamāk nekad nestrādās. Vismaz Latvijā - noteikti ne.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti