Tirdzniecības centra “Alfa” stāvvietas kļūst autobraucējiem vēl draudzīgākas 6

 

Foto: Publicitātes attēls

T/C Alfa | 11.jūnijs 2020 10:29

Tirdzniecības centrs “Alfa” ieviesis jaunu modernu stāvvietu organizēšanas sistēmu, radot papildu ērtības tirdzniecības centra apmeklētājiem ar automašīnām.

Uzstādītās tehnoloģijas, proti, ar sensoriem un gaismām aprīkotās stāvvietas, kā arī visu brīvo vietu uzskaite un izgaismotās norādes ļauj viegli orientēties teritorijā un ātri atrast, kur novietot automašīnu, vienlaikus atbalstot dabas ilgtspēju.

Jau iebraucot t/c  “Alfa” teritorijā, uzstādīta izgaismota zīme ar norādēm par brīvo vietu skaitu atbilstošajā stāvvietā. Automašīnu vadītājiem ir radīta iespēja ātri pieņemt lēmumu, kurp doties, lai novietotu automobili. Brīvās vietas daudzstāvu stāvvietā tiek norādītas ar zaļo, aizņemtās – ar sarkano gaismu, savukārt zilā gaisma apzīmē brīvu vietu ģimenes vai invalīdu automašīnai.

“Līdz ar t/c “Alfa” stāvvietu skaita palielināšanu aktuāla kļuva automašīnu plūsmas organizēšana. Ļoti daudzi savus spēkratus izvēlas novietot tirdzniecības centra priekšpusē, kas mēdz būt apgrūtinoši. Tajā pašā laikā netiek pilnvērtīgi izmantotas daudzstāvu stāvvietas aiz tirdzniecības centra. Turpmāk jaunā stāvvietu organizēšanas sistēma atvieglos orientēšanos teritorijā, ietaupīs laiku stāvvietas meklēšanai un vienlaikus kalpos kā videi draudzīgs risinājums, jo samazināsies izplūdes gāzu daudzums. Ieviestie jauninājumi ļaus mums paaugstināt stāvvietu izmantošanas efektivitāti,” paskaidro t/c “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Novitātes t/c “Alfa” teritorijā sniedz vairākus pozitīvus ieguvumus:

·         zaļā pieeja – samazināta lieka braukāšana pa teritoriju, rūpējoties par dabas vides ilgtspēju;

·         laika ietaupījums – automašīnas novietošanas process ir ātrāks, nerada lieku satraukumu, ietaupīto laiku var izmantot mierīgākam tirdzniecības centra apmeklējumam;

·         papildu ērtības – vienkāršāks un ērtāks tirdzniecības centra apmeklējums autobraucējiem, it īpaši svētku laikā;

·         efektivitāte – stāvvietas ir aprīkotas ar sensoriem, kas uzskaita transportlīdzekļa stāvēšanas ilgumu, tāpēc nebūs iespējams pārsniegt stāvēšanas laiku (4 h), tādējādi ļaujot šajā vietā automašīnu novietot arī citiem tirdzniecības centra apmeklētājiem.

Kopējais autostāvvietu skaits t/c “Alfas” teritorijā ir 1750, no tām 1360 daudzstāvu stāvvietā, 170 pazemes stāvlaukumā, 220 stāvlaukumā pie t/c ēkas.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 11.jūnijs 2020 13:01
3 0 Atbildēt

"..vienlaikus atbalstot dabas ilgtspēju."

Var kāds man, dundukam, iztulkot?

Krotow 11.jūnijs 2020 18:26
3 0 Atbildēt

Biju, izskatās smuki. Interesanti, ja pēc iepirkšanās gribēsies arī aiziet uz kino un tā gadīsies pārtērēt 4h, vai mani apķīlās vai nē?

krampītis 11.jūnijs 2020 14:25
2 0 Atbildēt

tā ir digitālā labjūtība

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti