TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Pilnpiedziņas "bulku vāģis" Peugeot Partner Dangel 4X4 (+VIDEO) 17

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 27.novembris 2020 6:34

Tā sauktie "bulku vāģi" un bezceļš slikti sader kopā. Kā visās lietās, arī šeit gadās izņēmumi. Ar tādu mums ir darīšana šajā TV Auto ziņu raidījumā.

Kompaktais furgons Peugeot Partner rūpnīcu pamet tikai un vienīgi ar priekšējo riteņu piedziņu. Tomēr šim sarkanajam busam velkošie ir visi četri riteņi. Mīklas atrisinājums ir mazais uzrakstiņš Peugeot Partner aizmugurē. Dangel 4x4. Tā ir privāta kompānija, kas pārbūvē parastus komercauto ja ne gluži par visurgājējiem tad par automašīnām ar paaugstinātu pārgājamību. Dangel pārtaisa ne tikai transmisiju vien, bet arī pamatīgi pieceļ klīrensu. Tas palielināts par 9 centimetriem, un tagad zemākā furgona vieta atrodas 18 centimetrus no zemes. Izklausās vienkārši, bet tas viss maksā 7770 eiro plus 17 200 par pašu auto. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anoagask 27.novembris 2020 12:24
1 0 Atbildēt

Par to arī domāju - ne tikai vieglāk, atlikusī vērtība būs 2x labāka. 150k km pegijs maksās 7k??? kamēr par Hilux vēl grib puscenu

spainis 27.novembris 2020 14:30
1 0 Atbildēt

Jā reāla pieredze. Skarbos apstākļos tiek ekspluatēti gan vieni, gan otri. Kangoo, protams, arī plīst, pārsvarā muftas un kardāni, bet ir labojami. Dangelim pilnīgās auzās, ja pusass miroņgalva pa galam, tad tikai ar visu pusasi no Dangel rūpnīcas, analogu nav nekādu tām pilnpiedziņas detaļām, cenas vājprātīgas, jāgaida nezināmu termiņu. Bremžu diski no priekšpiedziņas neder, tie ar tikai no Dangeļa utt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti