CSDD turpinās sniegt visus pakalpojumus 1

 

Foto: Ekrānbilde no Balticlivecam.com

Nozare.lv | 18.decembris 2020 11:58

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) turpinās sniegt klientiem visus pakalpojumus, arī stājoties spēkā jaunajiem Covid-19 pandēmijas mazināšanai ieviestajiem ierobežojumiem, aģentūrai LETA pauda CSDD pārstāve Ieva Bērziņa.

Viņa norādīja, ka direkcija, sniedzot pakalpojumus, ievēro visus drošības pasākumus, tostarp klienti tiek apkalpoti tikai pēc pieraksta, kas vēl vairāk samazina iespējamību klientiem, saņemot pakalpojumu, drūzmēties. Tāpat vairums pakalpojumu ir ātri paveicami, piemēram, automašīnas tehniskā apskate vai autovadītāja apliecības saņemšana.

Vienlaikus CSDD turpinās sniegt arī pakalpojumus, kurus nav iespējams nodrošināt dažu minūšu laikā, tostarp direkcija piedāvās vadītāju braukšanas eksāmenus, nodrošinot visu nepieciešamo, lai pēc iespējas mazinātu gan klienta, gan instruktora iespējamu inficēšanos ar Covid-19. 

Jau ziņots, ka Covid-19 izplatības ierobežošanai valdība ceturtdien, 17.decembrī, lēma par stingrāku ierobežojumu ieviešanu. Ierobežojumi būs spēkā trīs nedēļas - līdz 11.janvārim un tie neskars iedzīvotāju pārvietošanās brīvību. Ierobežojumi attieksies uz pulcēšanos un tirdzniecību.

Saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu no 6.novembra līdz 11.janvārim valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija. Ārkārtējās situācijas laikā noteikts pienākums nēsāt sejas maskas visās iekštelpās, tostarp sabiedriskajā transportā, izņemot mājās.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. CSDD ienākumus gūst no pakalpojumu maksām. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 18.decembris 2020 12:06
2 0 Atbildēt

Kā tad tā, vai priekš cssd mums ir kādi īpaši noteikumi? Un/vai??

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 15

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti