Hyundai Ioniq 5 - nākotnes automobilis šodienai! (+ VIDEO) 6

 
Tavs Auto TV speciāli iAuto.lv | 30.augusts 2021 21:53

Veidojot šo auto, Hyundai dizaineri un inženieri acīmredzami bija nolēmuši neslēpt tā tehnisko potenciālu zem jau pazīstama un ražošanā esoša modeļa veidola. Šī auto dizains ir neredzēts un svaigs. Asas, šķautņainas līnijas, interesanta dizaina lukturi un dažādi it kā šķietami sīkumiņi ir padarījuši tā tēlu sasodīti sportisku un, varētu pat teikt, iekārojamu, bet kas ir pats patīkamākais, runājot par šo auto, - tā tehniskā jaunrade neapstājas pie sadaļas ‘dizains’.


Zem IONIQ 5 virsbūves slēpjas moderna elektro spēka sistēma, kura barojas no 800 voltu akumulatora bloka. Tam pateicoties, IONIQ 5 uzlāde ir visnotaļ ātra, un ar vienu uzlādi tas spēj veikt nedaudz zem 500km garas distances. Turklāt, ja pārvietosieties tikai pilsētvidē, nobraukuma diapazons var palielināties līdz pat 686 km.

 
Visi komentāri
 
rupicii 31.augusts 2021 11:09
3 0 Atbildēt

Nav tur 800v akumulatora. Hendes mārketings juridiski korekti melo - tā ir platforma, kurai tos 800v "iespējams" pievienot.

58.2kWh versijai 144s2p - 523V

77.5kWh versijai 192s2p - 653V

650 31.augusts 2021 12:58
4 2 Atbildēt

Vadītāja palīglīdzēkļu klāstā te visnotaļ noderētu lamināta dēlis- ar ko aizsegt to panneli. Apskatnieki parasti "aizmirst" apskatīt aizmugures sēdekļa apsēdētājiem paredzēto- acīmredzot no 25tā gada tas tiks likvidēts principā.

Ā, vēl cerams, ka katrs tas jaunā/otrreizējā produkta pircējs būs tik godīgs pret pasauli,ka savu veco braucamrīku neatgriezeniski (brīvprātīgi) uttilizēs.

reku 31.augusts 2021 14:59
3 0 Atbildēt

Utilizèt jau nebùs ko.Viņš pats utilizēsies ,neilgi pèc garantijas termiņa.

ZZZZ 1.septembris 2021 9:11
0 0 Atbildēt

Lamināta dēlis jā, bet noderētu saab podziņa kad visu atslēdz un paliek tikai ātruma indikācija. Aizmugures sēdekļi bīdās, kas ir laba extra, bet kā jau vienmēr gribētos to amplitūdu lielāku, pietiktu ja grabažniekā ietilpināsies 1 kartupeļu/griķu maiss. Ari cimdu kaste ir izvelkama lai nav jārokas pa tālo galu, līdzena grīda un braukšanas selektors uz konsoles

Barankai vidū gan varēja ko iespiest citādi tāds super auto ar pankūciņu, lai neaizmirsti ar ko brauc...Piem ko līdzīgu ar to disku dizainu tik vienkāršotu, tip ātoma kodola modelīša simbolu

Guntis 1.septembris 2021 10:10
1 0 Atbildēt

Šim autiņam ir viens liels mīnuss. Āra durvju rokturis , ar ko atver durvis. Salūza plastikāta mēlīte, uzspiežot tā normāli. Atgādina golfa1 rokturi, kuri lūza un plīsa.

reku 1.septembris 2021 18:03
0 0 Atbildēt

Tikai golfam,passatam tās ručkas plīsa sasniedzot atzīstamu vecumu.Autoindustrija paliek arvien netīrāka, nekvalitatīvāka un ar nolūku.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti