Škoda Octavia atgriežas ar īpašu komplektāciju un cenu (+VIDEO) 10

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 4.decembris 2023 9:36

Škodas bestsellers Octavia tirgū atgriezies ar īpašu aprīkojuma līmeni Ambition Plus, kas vēl papildināts ar dažiem mūsu platuma grādos ļoti aktuāliem papildaprīkojuma elementiem. Automašīnas cena ir sākot ar 26 300 eiro, un to var iegādāties arī kā universāli Combi.

Komplektācijā ietilpst metāliska efekta krāsa pēc jūsu izvēles, tonēti stikli un bezatslēgas piekļuve, kā arī LED starmeši. Par jaunajām matricu gaismām gan nāksies piemaksāt - tāpat kā par 18 collu vieglmetāla diskiem. Ambition Plus ir auduma sēdekļi ar aptverošas formas atzveltni un apsildāma stūre. Škoda Octavia Ambition Plus aprīkotas ar 150 ZS dīzeļdzinēju un DSG pārnesumkārbu. Vairāk par Škoda Octavia speciālās komplektācijas automašīnām uzzināsiet, noskatoties TV Autoziņu sižetu.

 
Visi komentāri
 
Onsis 4.decembris 2023 10:01
5 2 Atbildēt

Labs auto, un tam ir daudzas labas fīčas:

1. nav planšete pa puslogu.

2. tas ir jauns.

3. tas nav mans

Sergejs 4.decembris 2023 13:22
3 0 Atbildēt

Bet tāpat pamatfunkcijas, tai skaitā tas apsildams vējstikls (vienmēr šo opciju izvēlos) darbināmas no planšetes, sanāk jāvelk nost cimds iekāpjot automobīlī, kas pie -15 nav kaifs (vismaz man personīgi). 

 Turklāt tas planšetis var pie mitrāka/aukstāka laika gļukot un kārties augšā, kā tas man bija ar iepriekšējo Octavia. Tad tas radija sarežaģijumus tikai mūzikas izvēlei, pa lielam, bet šinī gadijumā ne stiklu, ne beņķus, ne ko citu neieslēgsi.

es 4.decembris 2023 14:31
1 2 Atbildēt

Ja tev būtu tāds auto, tad zinātu, ka vairākas funkcijas, tai skaitā stikla apsildi, var ieprogrammēt kā automātiskās, iedarbinot dzinēju.

Sergejs 4.decembris 2023 16:33
3 0 Atbildēt

Var, tik te viņu vajag, te viņu nevajag, un to pašu beņķi pēc kāda laika prasās arī izslēgt, jau gaitā, kā arī klimata darbības niknumu vairāk vai mazāk pagriezt, atkarībā no apstākļiem. 

 Un to vienkāršāk un drošak ir ar fiziskām pogām izdarīt nekā mēģināt ekrānā sabakstīt.

 Citādi jā, protams, ekrāns dod krietni lielākas iespējas visdažādu ilgtermiņa parametru iestatīšanai.

es 5.decembris 2023 13:17
0 0 Atbildēt

Tad tev piemērotāks būs žigulis!

ZZZZ 4.decembris 2023 15:39
1 0 Atbildēt

Tāda stikla apsilde ir extra nr 1👍

wons 4.decembris 2023 18:35
0 0 Atbildēt

Vai var ielikt tādu apsildāmo stiklu, ja no pirkšanas tāda ekstra nav bijusi?

Sergejs 5.decembris 2023 12:48
0 0 Atbildēt

Droši vien ka var, ja attiecīgam auto tāds vispār figurē. Tik tas prieks būs dārgāk nekā uzreiz pasūtot ar šo opciju, konkrētāk pie dīlera vai attiecīgā servisā jāprasa.

Bet 4.decembris 2023 23:10
0 0 Atbildēt

ak šausmas,  tas tak nīstais dīzelis 😁

kurš tad tādu mūsdienās pērk?

nu droši vien tikai rūdīti dabas nīdēji 😃

ZZZZ 5.decembris 2023 10:42
2 0 Atbildēt

Kas tad dīzeli nīst? Viņš vienk ekskluzīvs pasākums paliek. Kas var, grib lai tak brauc! Man tik nepatīk, ka viņu sabojā, un sēžot aiz ICE dzinēja jāsajūt tās visas smakas. Īpaši labi šādā aukstā laikā. Jo pats tas saimnieks braucējs to nejūt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti