Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

 
Tavs Auto TV | 18.marts 2024 8:42

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu.

Raugoties tehniskajos datos un cenu lapās, šis ir gana interesants auto. GWM ORA 03 ir pieejama ar diva tilpuma baterijām 48 kWh (range up to 310 km) un 63 kWh (range up to 420 km). Neatkarīgi no “aķa” izmēra visas ORA 03 tiek aprīkotas ar 126kw jaudīgu elketromotoru, kura griezes moments ir 250Nm. Savukārt iepazīšanās cena sākot no 24 995; ja pērkat šo auto kā privātpersona, varat arī saņemt valsts atbalstu 4500 tā iegādei. 

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 18.marts 2024 9:51
1 3 Atbildēt

Dizains, laikam patīk. Uzlādes spraudnim ligzda ir pareizā vietā. Laba doma ar tiem aizmugurējiem gaismas un bremžu stopu novietojumu stiklā. Mīnus ka klimats jābaksta ekrānā. Uc nianses. Baterija ir mazākais uztraukums no elektriskā auto uzbūves sastāvdaļām. Laiks parādīs ko šis izstrādājums nozīmē. Kopumā skatoties,  vairāk ir labi, jo īpaši par šādu jauna auto cenu.

Hujucis 18.marts 2024 10:18
5 1 Atbildēt

Tā jau varbūt pat nav slikts. Bažas rada specifiskās ķīniešu tehnoloģijas, kuras var būt grūti remontējamas. Piemēram, rakstā minētais elketromotors. Kur lai tādu rauj ārpus ķīnas?

Jumu 19.marts 2024 0:04
1 0 Atbildēt

Tādi mezgli var būt pat neizjaucami, jebkura nieka dēļ būs nepieciešams mainīt visu mezglu. 😭

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti