Notiks motosezonas atklāšanas pasākums "Miera maršs"

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 30.aprīlis 2022 8:49

Sestdien notiks motosezonas atklāšanas pasākums Ukrainas atbalstam "Miera maršs" un motoparāde uz Spilves lidostu, aģentūru LETA informēja Latvijas Motoklubu asociācija.

Laikā no plkst.10 līdz 12.59 pie tirdzniecības centra "Mols", Krasta ielā 46, pulcēsies Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu un vienotos Ukrainas atbalstam "Miera maršā". 

Plkst.13 startēs motokolonna "Motosezonas atklāšana 2022 Miera Maršs" no "Mola" pa Rīgas ielām uz Spilves lidostu.

Parāde notiks maršrutā "Mols" - 11.novembra krastmala - Dienvidu tilts - Ziepniekkalna iela - Mūkusalas iela - Kuģu iela - Trejādības iela - Daugavgrīvas iela - Spilves lidosta.

Pasākuma organizatori aicina dalībniekus parādes laikā nepārsniegt kolonnas ātrumu, braukt katram savā vietā, neapdzenot un neskrienot ārā no ierindas, lietot ķiveres, nebraukt uz viena riteņa, nepārgāzēt un neradīt papildus trokšņus pilsētas iedzīvotājiem, bez tiem, kuri jau rodas braucot.

Saistībā ar motobrauciena un sezonas atklāšanas pasākuma "Miera Maršs 2022" norisi šodien no plkst.13. līdz plkst.14.30 galvaspilsētā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme parādes brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Motobraucēju parādes brauciens notiks pa maršrutu: tirdzniecības centrs "Mols" (Krasta iela 46), tālāk pagrieziens pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Daugavgrīvas ielu līdz Spilves lidostai.

Pašvaldībā informēja, ka norādītajā maršrutā tiks regulēta vai, atbilstoši nepieciešamībai, slēgta arī sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldei minētajā maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās norādītajā laikā uzdots regulēt un nepieciešamības gadījumā slēgt transportlīdzekļu satiksmi, nodrošināt motociklu kolonnas pavadīšanu, atbilstoši nepieciešamībai regulēt vai slēgt sabiedrisko transportlīdzekļu satiksmi, kā arī nodrošināt ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti