Civic un adaptīvie amortizatori (+ foto)

 
iAuto | 24.jūlijs 2013 20:03

Japānas autoražotājs Honda izplatījis attēlus ar Civic universāla Tourer testu prototipu pie viena atklājot arī dažas tehniskas nianses.

Honda atklāj, ka kompaktās klases universāls tiks aprīkots ar adaptīvajiem amortizatoriem, kam būs trīs darba režīmi: Comfort, Normal, Dynamic.

Adaptīvā piekare tiks uzstādīta vienīgi aizmugurē, taču ražotājs uzskata, ka tas būs pietiekami, lai nodrošinātu komfortu un drošu pārvietošanos ikvienā situācijā, neskatoties uz ceļa seguma stāvokli un automašīnas kravas telpas noslogojumu. Tādejādi Civic kļūs par pirmo markas modeli, kas izmantos adaptīvos amortizatorus aizmugurē.

Honda Civic Tourer pasaules pirmizrāde notiks Frankfurtes autoizstādē šā gada septembrī, bet modeļa ražošana Honda Lielbritānijas rūpnīcā sāksies 2014.gadā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti