Indieši klonē Lamborghini (+ foto)

 

DC Design Lamborghini Sesto Elemento klons. Foto:Team-BHP.com

iAuto | 6.augusts 2013 10:13

Indijas kompānija DC Design – pirmā indiešu superauto autori, nolēmuši pārsteigt pasauli ar jaunu projektu – itāļu superauto Lamborghini Sesto Elemento repliku jeb dizaina atdarinājumu, kas uzbūvēts, izmantojot citu Lamborghini modeli – Gallardo.

DC Design Lamborghini Sesto Elemento klons. Foto:Team-BHP.com

Lai gan tehnisko informāciju DC Design nepublisko, Gallardo 560 ZS motors Sesto Elemento klonam, vismaz teorētiski, var nodrošināt 320 km/h maksimālo ātrumu un paātrinājumu līdz simtam 3,9 sekunžu laikā.

Arī oriģinālais Lamborghini Sesto Elemento aprīkots ar Gallardo desmit cilindru agregātu, taču šajā gadījumā tas attīsta par 10 ZS vairāk (570 ZS), bet superauto masa, pateicoties no oglekļa šķiedras gatavotajai virsbūvei u.c. konstrukcijas elementiem, ir tikai 999 kg, tādēļ dinamiskie raksturlielumi ir krietni pārliecinošāki: 0-100 km/h 2,5 sekundes; maksimālais ātrums – 350 km/h.

Oriģinālais Lamborghini Sesto Elemento

Piebildīsim, ka tikai sacīkšu trasēm paredzētais Sesto Elemento tiks izgatavots ierobežotā, vien 20 eksemplāru lielā sērijā, kas pēc dažu avotu ziņām jau izpārdots, neskatoties uz iespaidīgo aptuveni 2 miljonu ASV dolāru lielo cenu.

Oriģinālais Lamborghini Sesto Elemento

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti