Audi realizācija jūlijā pieaug

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Baltic | 14.augusts 2013 11:11

Kopš janvāra visā pasaulē veiktas aptuveni 911 800 piegādes, kas ir 6,9 procentu pieaugums

Par pārdošanas jautājumiem atbildīgais Luka de Meo: "Pārdošanas apjoma pieaugumu turpina veicināt A3 saime un Q3 un Q5 SUV modeļi".

 

Veiksmīgs gada otrās puses sākums - jūlijā AUDI AG klientiem visā pasaulē piegādāja aptuveni 131 300 automobiļu, kas ir par 9,8 procentiem vairāk kā pagājušā gada jūlijā. Ievērojamu ieguldījumu pieauguma veicināšanā deva zīmola SUV modeļi. Pieprasījums pēc četru gredzenu zīmola automobiļiem īpaši liels bija Ķīnā, kur tas palielinājās par 27 procentiem. Gada pirmajos septiņos mēnešos Audi visā pasaulē pārdeva aptuveni 911 800 automobiļu, palielinot piegāžu apjomu par 6,9 procentiem.

"Pēc spēcīgas gada pirmās puses mēs šogad ceram pārsniegt stratēģisko mērķi - 1,5 miljoni piegāžu gadā - divus gadus ātrāk kā plānots," teica Luka de Meo (Luca de Meo), AUDI AG Pārdošanas nodaļas vadītāju valdes loceklis. "Uz to norāda arī piegāžu skaits jūlijā, ko mēs spējām palielināt, pateicoties galvenokārt lielajam pieprasījumam pēc jaunās A3 saimes un mūsu Q3 un Q5 SUV modeļiem."

Pēc tam, kad šā gada februārī veiksmīgi tirdzniecībā tika laista Sportback versija, no janvāra līdz jūlija beigām A3 saimes automobiļu atslēgas saņēma aptuveni 113 600 klientu (+ 9 procenti). Šajā pašā periodā kompaktā Q3 SUV automobiļa pārdošanas apjoms palielinājās par 61,9 procentiem, bet Q5 pārdošanas apjoms - par 17,1 procentu. Salīdzinot ar pagājušo gadu tika pārdots par aptuveni 50 900 abu SUV modeļu vienību vairāk.

Eiropā, neskatoties uz grūtajiem ekonomiskajiem apstākļiem, Audi spēja pabeigt jūliju ar iepriekšējam gadam līdzīgiem rādītājiem (-0,2 procenti). Šobrīd uzņēmuma pirmo septiņu mēnešu pārdošanas apjoms ir nedaudz mazāks kā 2012. gadā - tika pārdoti 443 350 automobiļi, kas ir par 2,2 procentiem mazāk. Tomēr tas norāda, ka Audi rādītāji ir daudz stabilāki kā Eiropas tirgū kopumā. Vācijā pārdošanas apjoms samazinājās par 4,8 procentiem - līdz 150 249 piegādēm gada pirmajos septiņos mēnešos. Jūlijā grūtie ekonomiskie apstākļi turpināja ietekmēt tirgus, kurus krīze bija skārusi īpaši smagi, piemēram, Francijā (- 6,1 procents), Itālijā (- 3,6 procenti) un Spānijā (- 1,6 procenti). Audi rādītājus Eiropā pagājušajā mēnesī stiprināja Krievija, kur tika reģistrēts 7,1 procenta piegāžu apjoma pieaugums, kā arī Lielbritānija. Tur pieprasījums pēc četru gredzenu zīmola automobiļiem palielinājās par 18,9 procentiem - līdz 10 550 vienībām. Šo pieaugumu it īpaši veicināja liela izmēra kategorijas modeļi, kuru pārdošanas apjoms palielinājās par 32 procentiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti