Nissan parāda krosoveru Terrano (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 20.augusts 2013 13:05

Nissan kompānijas Indijas struktūrvienība sarīkojusi prezentāciju, kuras laikā klātesošie iepazīstināti ar mazcenas krosoveru Terrano, kas tiks piedāvāts daudzos pasaules tirgos, tostarp arī Eiropā.

Pasūtījumu pieņemšana Terrano iegādei sāksies 1.septembrī, bet tirgū tas nonāks gada beigās. Nissan jaunums izgatavots uz Renault Duster platformas, ko grūti nepamanīt izskatā. Profilā abas automašīnas izskatās gandrīz identiski, taču atšķiras saloni – Terrano tas ir plašāks, apdarē izmantotie materiāli ir kvalitatīvāki, arī priekšējais panelis konstruēts citādi. Kopumā Terrano salona iekārtojums vairāk līdzinās Nissan X-Trail.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat kā Duster, arī Terrano bāzes versija būs aprīkota ar 1,6 litru 104 ZS benzīna motoru, kas varēs strādāt pārī ar mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu. Visticamāk, ka motoru piedāvājumā būs arī divi dīzeļi ar 85 un 100 Zs jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Eksperti paredz, ka Terrano cena Indijā varētu būt par aptuveni 1000 dolāru lielāka nekā dīleri prasa par Renault Duster (Indijā – no $13 800). 

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
GB12 21.augusts 2013 12:59
0 0 Atbildēt

Vai varētu padalīties ar informācijas avotu, no kurienes zināms, ka Terrano tiks tirgots arī Eiropā. Ārzemju avoti, kur esmu par šo lasījis, raksta, ka šis modelis būs paredzēts tikai visādiem Āzijas un laikam Krievijas tirgiem.

NS 21.augusts 2013 13:19
0 0 Atbildēt

Stipri līdzīgs Dacia DUSTER tad kāpēc maksāt vairāk?

GB12 21.augusts 2013 14:41
0 0 Atbildēt

Faktiski tas pats Duster jau vien ir, tikai mazliet it kā kvalitatīvāks. Cenas starpība jau nekāda baigi lielā nav, par 1000 doļikiem. Salons šim izskatās viennozīmīgi kvalitatīvāks kā Dusteram (vismaz vizuāli). Droši vien kaut kas līdzīgs kā, piemēram - VW Up, Škoda Citigo... divas it kā identiskas mašīnas, bet cenas atšķiras par bļembu un pāris fīčām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti