Volkswagen stends 65. starptautiskajā autoizstādē Frankfurtē pie Mainas

 
Volkswagen | 23.augusts 2013 15:25

Volkswagen zīmola automobiļi tiks izstādīti 65. starptautiskajā autoizstādē (IAA) Frankfurtē pie Mainas no 12. līdz 22. septembrim izstāžu hallē 3.0, kuras platībā ir gandrīz 9000 kvadrātmetri.

Zīmola īpašie eksponāti ir e-Golfs, kurs pieredzēs pasaules pirmizrādi, un jaunais Golf R, kā arī vēl viens automobiļa modelis. Papildus “Think Blue.” stenda galvenā tematika būs 4MOTION (četru riteņu piedziņa) un WRC (Pasaules rallija čempionāts).

Volkswagen stends 65. starptautiskajā autoizstādē Foto: Publicitātes foto

Visas izstādes dominējošā tēma ir "Elektrificēšanās". Šis sauklis attiecas ne tikai uz e-mobilitāti, kas Frankfurtē atspoguļosies tādos modeļos kā, piemēram, e-Golf, e-up! un XL1, kā arī daudzos citos eksponātos un ekrānos redzamajās prezentācijās. Arī stenda arhitektūra, filmas, šova elementi un reklāmas suvenīri sasauksies ar "elektrificēšanās" tēmu un ir veidoti, lai pamudinātu apmeklētājos emocionālo iztēli - atskaitot e-mobilitāti, tas ietver saikni starp automobili, cilvēku un tehnoloģiju, savienojamību un Volkswagen pieeju citām tālredzīgām spēka bloku tehnoloģijām, kas pārsniedz e-mobilitātes robežas.

  • 53 automobiļi izstādīti 8893m2 stendā
  • Izcilākie automobiļi - e-Golf, jaunais Golf R plus vēl viena pasaules pirmizrāde
  • Galvenās tēmas - e-mobilitāte, 4MOTION, WRC

Stenda centrālais arhitektoniskais elements, kas atkal ir veidots "mākoņa dizainā", ir galvenā skatuve ar 61 kvadrātmetru lielu gaismas diožu sienu. Šī siena iezīmē ieeju uz “Think Blue.” ekspozīciju, kurā apmeklētāji var aplūkot Volkswagen modeļus, kuri ir īpaši ekonomiski, pateicoties efektīvajām piedziņu vai alternatīvajām spēka bloku tehnoloģijām. "Inovāciju siena" nodrošina apmeklētājiem informāciju par ilgtspējību, tehnoloģijām un inovācijām.

Papildus DJ sesijām ekskluzīvā atpūtas zonā, Volkswagen šogad plāno piedāvāt ļoti īpašu šovu. Zīmols lūdza holandiešu inovatīvā dizaina mākslinieci Anuku Viprehti (Anouk Wipprecht) modernu tehno kolekciju īpaši automobiļu šovam, kas tapusi ļoti unikāla ne tikai dizaina ziņā, bet īpaši tādēļ, ka tā spēs tehniski mijiedarboties ar apmeklētājiem un apkārtējo vidi.

Lai izveidotu stendu, kopumā izmantoja 150 tonnas tērauda. Volkswagen viennozīmīgi ir radījis IAA 2013 jaunu stenda etalonu, ņemot vērā rezultātu, kas iegūts pēc vairāk kā 24 dienām būvniecības, plānošanas vienpadsmit mēnešu garumā un vairāk kā 2300 lampām, kurām nepieciešami kabeļi kopsummā aptuveni 90 kilometru garumā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti