Jaunais Kia Soul gaida Frankfurti (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

SIA BPS PR | 26.augusts 2013 9:10

Jaunais kompaktais SUV klases modelis Kia Soul, kas tagad būs paredzēts arī Eiropas tirgum, tiks prezentēts 65. starptautiskās Frankfurtes auto izstādes ietvaros. Pārdošanā Eiropā tas varētu nonākt nākamā gada sākumā.

Jauno Kia Soul iedvesmoja 2012.gada Kia Track’ster koncepts, un to raksturo svaigs un pieaudzis izskats, kas modeli Soul padara vēl pamanāmāku. Jaunais modelis, kas Eiropas tirgus specifikācijās parādās pirmo reizi, saglabājis modeļa vertikāli stabilo stāju un kvadrātveidīgos plecus. Jaunais Soul klientiem piedāvā arī jaunu salona dizainu, kas vairāk orientēts uz vadītāja vajadzībām un kurā apvienoti augstākas kvalitātes materiāli.

Foto: Publicitātes foto

 Automašīnai nonākot pārdošanā 2014.gadā, klientiem būs iespēja arī izvēlēties vienu no trīs jumta krasām - melna, balta vai sarkana - un vienu no 11 virsbūves apdares krāsām.

Jaunie Kia Soul modeļi, kas tiks izstādīti starptautiskajā Frankfurtes auto izstādē, vienlaikus prezentēs arī jauno SUV stila paketi, kas sevī ietvers melnu priekšējā bampera apdari, sānus, riteņu arkas un jumtu. Arī jaunā Soul aksesuāru piedāvājums izstrādāts autovadītāja ērtībām, ļaujot pilnībā izbaudīt šī unikālā SUV piedāvātās priekšrocības.

Foto: Publicitātes foto

Lielākais tehniskais jauninājums 2014.gada Soul ir jaunākās paaudzes Kia cee’d platformas izmantošana. Rezultātā ir ievērojami uzlabota automašīnas vadāmība un kopējā tās uzvedība uz ceļa. Otrās paaudzes Soul modelis būs arī aprīkotākais savā klasē - to raksturo uzlabota suspensija, par 29% izturīgāka virsbūve un vispusīgāka skaņas izlolācija. Salonā skaņu līmenis samazināts par aptuveni trīs decibeliem.

Lielākie automašīnas izmēri nozīmē, ka jaunais modelis klientiem piedāvā arī vēl praktiskākas iespējas, piemēram, daudz plašāks salons un bagāžas nodalījums. Palielināta arī kāju, galvas un plecu telpa visiem pasažieriem, savukārt bagāžas nodalījuma telpa palielināta par 4% līdz 354 litriem (plus papildus zemgrīdas novietne).

Jaunajam modelim uzlabots arī vides izpildījums. Klientiem būs iespēja izvēlēties jaunākās paaudzes Kia 1,6 litru GDI benzīna dzinēju vai CRDi dīzeļdzinējus, kā arī sešu ātrumu manuālās un automātiskās pārnesumkārbas. Abus dzinējus raksturo uzlabota degvielas patēriņa efektivitāte un zemākas emisijas.

Apsolot pilnīgi jaunu pieredzi, 2014.gada Soul Eiropas tirgū tika piedāvāts, papildinot to ar dažādām papildus iespējām (atkarībā no modeļa), piemēram: Priekšējās LED gaismas un aizmugurējās LED ‘halo’ gaismas; HID priekšējie lukturi; bezatslēgas piekļuve un dzinēja iedarbināšanas poga, automātiskā klimata kontroles gaisa kondicionēšana, kruīza kontrole, apsildāmas priekšējās un aizmugurējās sēdvietas, panorāmas stikla jumts, apsildāmi ārējie spoguļi u.c.

Jaunais 2014.gada Kia Soul modelis pārdošanā Eiropā nonāks nākamā gada sākumā, kad tiks apstiprinātas visu modeļa variāciju, dzinēju, izpildījuma, ekonomijas un aprīkojuma specifikācijas un cenas.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti