"Audi" sāks ražošanu Brazīlijā

 
iAuto | 19.septembris 2013 9:15

2015.gadā "Audi" sāks ražošanu Brazīlijas pilsētā Sanžozē dus Piņajā, un ražošanas paplašināšanā pasaules sestās lielākās ekonomikas dienvidos tiks ieguldīti aptuveni 150 miljoni eiro.

Atverot jauno ražotni Brazīlijā, Audi paredz ievērojami palielināt automobiļu piegādes klientiem arī Dienvidamerikas kontinentā.

No kreisās: "Audi" vadītājs Brazīlijā Jorgs Hofmans, Iepirkumu valdes loceklis Bernds Martenss, "Audi AG" valdes priekšsēdētājs Ruperts Štādlers, Brazīlijas štata prezidente Dilma Rusefa Foto: Publicitātes attēls

"Audi AG" valdes priekšsēdētājs Ruperts Štādlers un Iepirkumu valdes loceklis Bernds Martenss trešdien tikās ar Brazīlijas valdības pārstāvjiem, lai paziņotu par jaunās "Audi" ražotnes atvēršanu.

"Ražojot Brazīlijā, mēs izveidosim pamatu turpmākai izaugsmei reģionā," sacīja Štādlers un paziņoja, ka Pārdošanas nodaļa līdz desmitgades beigām vairāk nekā divkārt paplašinās dīleru tīklu: "Arī Brazīlijā mūsu mērķis ir atrasties Premium klases priekšgalā."

Kā pirmo "Audi" 2015.gadā sāks ražot jauno "A3 Limousine", bet dažus mēnešus vēlāk no konveijera nobrauks arī "Audi Q3".

Martenss uzskata, ka, automobiļu ražošanu Brazīlijā pozitīvi ietekmēs arī vietējo izejmateriālu izmantošana: ""A3 Limousine" ražošanai mēs daudzas sastāvdaļas vēlamies iegādāties vietējā tirgū, tādēļ mēs plānojam izveidot ciešas attiecības ar Brazīlijas piegādātājiem jau sākumā."

Sākot ar 2020.gadu, "Audi" saviem klientiem visā pasaulē katru gadu plāno piegādāt divus miljonus automobiļu. Lai sasniegtu šo mērķi, uzņēmums investē lielas naudas summas tā ražotnēs Vācijā un Ungārijā. Vienlaikus "Audi" arī ievērojami paplašina ražošanas tīklu ārpus Eiropas.

Jau 2013.gada beigās "Audi" atklās ražotni Fošaņā, kas būs otrā autoražotāja rūpnīca Ķīnā. Savukārt 2016. gadā uzņēmums plāno sākt ražošanu arī Meksikā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti