Jaunais "Volvo XC60" debitēs Ženēvas izstādē; pieejami pirmie attēli (+ foto) 22

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.februāris 2017 11:21

"Volvo" publicējis pirmos tīzerus, atklājot dažas detaļas no krosovera "XC60" jaunās paaudzes modeļa, kas savu pirmizrādi svinēs pēc 10 dienām Ženēvas autoizstādē.

Pa daļai nomaskētās bildītes ļauj noprast, ka jaunais "XC60" ieguvis “firmas” "Thor Hummer" (Tora veseris) priekšējo optiku ar LED dienas gaitas lukturiem, kas atšķirībā no lielākā brāļa "XC90", šajā gadījumā horizontālā virzienā pagarināti līdz pat radiatora restei.

 Citi attēli atklāj aizmugures lukturu grafisko zīmējumu un daļu no radiatora režģa ar hromētām vertikālām restītēm.  

"Volvo XC60" izgatavots uz SPA platformas, ko tas dala ar 90.saimi (krosovers "XC90", sedans "S90", universāls "V90"). Tas ļauj pretendēt ne tikai uz lielākās saimes tehnoloģijām, bet arī uz motoriem, kuru klāstu veidos "Drive-E" agregāti papildinājumā ar T6 "Twin Engine" hibrīdiekārtu no Ķīnas tirgū piedāvātā sedana "S60L". Sistēmas kopējā jauda ir 300 Zs (550 Nm), bet 50 km ar šādu iekārtu aprīkots automobilis var nobraukt elektriskā režīmā.  

Otrās paaudzes "XC60" sekos jauns kompakts krosovers "XC40", kas taps uz CMA platformas, ko "Volvo" izstrādājis kopīgi ar Ķīnas kompāniju "Geely" ("Volvo" īpašnieks kopš 2010.g.).

"XC40" tirgū nonāks 2018.gadā un aizsāks jaunu, uz CMA platformas izstrādātu modeļu saimi, kurā iekļausies arī sedans un universāls.

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ibiorio 28.februāris 2017 13:04
8 3 Atbildēt

Labrit, pirms pusgada jaunais XC60 bija jau nopludinats:

www.carshighlight.com/2016/09/volvo...17-review.html

core 28.februāris 2017 16:09
6 0 Atbildēt

Ar lētu amerikāni, kuru pats sauc par "premium", jo tam ir automātiskā kārba.

ibiorio 28.februāris 2017 16:29
5 0 Atbildēt

Kamer AutoBild vel 2016 gada publiceja XC60 "spiegu foto" tikmer iAuto apsteidz visus ar jaunako kakishu video (piem. burvju triks ar gaisa kompresoru un norautajām biksēm)!

www.autobild.de/videos/video-...-10805643.html

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti