Krievu blogeris apskata Aurus Senat - Bentley līmeņa auto (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 11.septembris 2018 6:12

Krievu blogeris Pāvels Bludenovs izveidojis apskatu par krievu autobūves lepnumu - valdības limuzīnu Aurus.

Blogeris konstatē, ka limuzīna apdare ir augstā līmenī, tāpat kā elektroniskais pildījums. Viņš atzīst, ka sākumā neticējis (un pat baidījies), ka tik augsta līmeņa projekts var izdoties. Arī ražotājs tagad vairs nerunā par konkurenci ar Audi, BMW un Mercedes, bet gan pielīdzina savu limuzīnu Bentley. Vēlāk Bludenovs parunājas ar NAMI (Aurus izstrādātājs) dizaina nodaļas vadītāju Juriju Čerņenko, kurš atzīst, ka Porsche palīdzējis izstrādāt motoru, bet noliedz, ka vācieši palīdzējuši ar elektroniku. Čerņenko piebilst, ka komponenšu piegādātāji ir no daudzām pasaules valstīm unn liela daļa to ir arī no Krievijas.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 11.septembris 2018 7:51
25 2 Atbildēt

Kārtējā bezjēdzīgā vates zemes slavināšana.

Nu un, ka Krievijā saskrūvēja auto no ārzemju komponentēm ( dotaijam ir Porshe izstrādāts dzinējs, kārba, kas ir pārbūvēta no mersedesa, utt) Tas taču nav nekas brīnums. Arī Latvijā taisa automašīnas. Piemēram - Dartz, Drive eO.

Un ne tikai Latvijā. Auto ražo arī citās valstīs, pat tādās - Ēģiptē, Ganā ( Katanka cars), Irānā, Kenijā, Lībijā ( W motors attēlā

, nigērijā, Pakistānā, utt.

Bet patiesība slēpjas citur. Visi to zin, bet tā taču - KRIEVIJA, superdzeržava ar valsts budžetu zemāku kā Meksikā vai Zviedrijā.

Sevišķi aktuāli par viņu rakstīt tagad, kad tur viss brūk kopā. Labāk lai lasa par automobīļiem, nevis par šito:

bumeris 11.septembris 2018 9:32
4 8 Atbildēt

Ko tavs video parāda? Kā amerikāņi finansē krievu večiņas un jauniešus, lai tie piketētu. Plus, piesaukuši klāt banderovcus. Cik mums, Latvijā dzīvojošiem Krievijas faniem, zināms, ka patiesībā pensijas Krievijā maksā Tramps un Obama. Tagad vini nolēma palielināt pensijas vecumu.

Ukrainā sataisīja haosu, tagad mēģina Krievijā.

Lūk pierādījums, kā Obama bojāja Krievijā tramvajus

s 11.septembris 2018 10:00
2 3 Atbildēt

Lielākais joks tāds, ka ja pirmajos mītiņos viss bija mierīgi, tad pamazām kļūst aizvien agresīvāk. ( Kā Ukrainā). Šajā fragmentā labi redzams kā mītiņotāji jau uzbrūk omonam un aizstāv savējo. Es tādus video jau sāku saglabāt. Pēc tam būs interesanti aplūkot ka tas viss sākās.

Pērkam aliņu, popkornu un skatamies šovu.

youtu.be/2tCDj32ZgQo?t=193

s 11.septembris 2018 10:29
3 2 Atbildēt

Saskaņā ar pūļa psiholoģiju, jābūt noteiktam skaitam cilvēku, lai pūli pārņemtu stihisks emocionālais noskaņojums un tas kļūtu par ietekmīgu spēku, ko policija nespēj apturēt. Šajos 9.septembra mītiņos nebija pietiekami daudz cilvēku. Atsevišķu jauniešu drosme uzbrukt OMON kaujiniekiem, kuri vērsās pret šiem miermīlīgajiem mītiņiem, ir apsveicama, taču pagaidām daudzmiljonu Krievijā nav saskatāms pietiekams protesta potenciāls. Problēma tā, ka varu sagrābušie VDK cilvēki lieliski zina pūļa psiholoģiju un visiem spēkiem cenšas nepieļaut lielus protestus. Ar principu - skaldi un valdi.

s 11.septembris 2018 10:34
1 2 Atbildēt

Piebildīšu, ka agresīvāku rīcību šādos mītiņos mēdz izprovocēt pats OMONs. To var darīt tad, kad cilvēku skaits nav liels - tikai daži simti. Šādi mazskaitlīgi agresīvi mītiņi ir kā svilpe tvaika lokomotīvei - kopumā tā palīdz mazināt protesta potenciālu sabiedrībā.

Tā ka video vari saglabāt, taču lielāka mēroga šovu Krievijā pārskatāmā nākotnē nav vērts gaidīt.

Šumba 11.septembris 2018 12:05
0 0 Atbildēt

Tas pie krieva saucas ''bei svoih, štob drugije bojaļis''.

usaexperc 11.septembris 2018 19:19
1 1 Atbildēt

Amerikāņi saka "spridzini savējos, lai citus iekarotu":

650 11.septembris 2018 13:01
0 1 Atbildēt

Sētā iebauc auto Zis-s, pilns ar m/ aukām, nav kas p /iss..

usaexperc 11.septembris 2018 13:50
8 1 Atbildēt

Sveiciens visiem amerikas faniem FIB/CIP uzvaras dienā pār vietējām aitām!

Ja mēs izjauktu jebkuru amerikāņu auto, tad tur būtu ļoti, ļoti daudz citu valstu ražojuma detaļu. Tas pats tērauds pārsvarā ir no pārkausētiem citu valstu vrakiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti