Miljonu vērtais McLaren Senna aizdegas paraugdemonstrējumu laikā (+ VIDEO) 4

 
iAuto | 2.jūlijs 2019 5:06

Formula 1 Austrijas etapa paraugdemonstrējumu laikā aizdedzies vairāk nekā miljonu dolāru vērtais McLaren Senna varenauto.

Bijušā F1 pilota Gerharda Bergera vadītais McLaren aizdegās Red Bull Ring trasē paraugdemonstrējumu laikā, brīdī, kad trasē devās vairāku supermašīnu kolonna. Skatītāja uzņemtajā video redzams, ka McLaren Senna izbrauc no līkuma ar liesmu pārņemtu aizmuguri, tad auto piestāj trases malā un pilots izkāpj no kabīnes. Liesmas apslāpē trases darbinieki, kas varenauto kolonnai sekoja drošības mašīnā.

McLaren pārstāvji atzīst, ka zina par aizdegšanos, taču notikuši nekomentēs, kamēr nebūs pieejama papildu informācija.

2019.gada janvārī Youtube blogeris Solomondrin uzņēma video kā sadeg viņa tikai pirms 11 dienām iegādātais McLaren Senna. Autors skaidroja, ka liesmas no motortelpas izšāvušās brauciena laikā. Nodzēst viņš tās nespēja, tādēļ auto sadega pilnībā.

McLaren Senna tika izlaists 500 vienībās. Vairāk nekā miljonu dolāru vērtā automašīna apgādāta ar 800 ZS jaudīgu motoru, kas nodrošina paātrinājumu no vietas līdz simtam 2,8 sekundēs. Maksimālais ātrums - 340 kilometri stundā.

Šis pats auto pirms avārijas: 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Walacc 2.jūlijs 2019 11:39
1 2 Atbildēt

dažādiem varenauto šī problēma nav nemaz tik reta kā varētu domāt, jo šiem pamatīgi uzkarst daudzas dzinēja, izplūdes, bremžu u.c. daļas atliek tikai kaut kur aizšaut garam ar kādu uzliesmojošu (nevajag pat viegli uzliesmojošu) sķidrumu - liesmas tikpat kā garantētas. Protams arī dažādas pastmasa daļas ( visādas falš-radiator restes utml.) svilsts ka prieks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti