Miljonu vērtais McLaren Senna aizdegas paraugdemonstrējumu laikā (+ VIDEO) 4

 
iAuto | 2.jūlijs 2019 5:06

Formula 1 Austrijas etapa paraugdemonstrējumu laikā aizdedzies vairāk nekā miljonu dolāru vērtais McLaren Senna varenauto.

Bijušā F1 pilota Gerharda Bergera vadītais McLaren aizdegās Red Bull Ring trasē paraugdemonstrējumu laikā, brīdī, kad trasē devās vairāku supermašīnu kolonna. Skatītāja uzņemtajā video redzams, ka McLaren Senna izbrauc no līkuma ar liesmu pārņemtu aizmuguri, tad auto piestāj trases malā un pilots izkāpj no kabīnes. Liesmas apslāpē trases darbinieki, kas varenauto kolonnai sekoja drošības mašīnā.

McLaren pārstāvji atzīst, ka zina par aizdegšanos, taču notikuši nekomentēs, kamēr nebūs pieejama papildu informācija.

2019.gada janvārī Youtube blogeris Solomondrin uzņēma video kā sadeg viņa tikai pirms 11 dienām iegādātais McLaren Senna. Autors skaidroja, ka liesmas no motortelpas izšāvušās brauciena laikā. Nodzēst viņš tās nespēja, tādēļ auto sadega pilnībā.

McLaren Senna tika izlaists 500 vienībās. Vairāk nekā miljonu dolāru vērtā automašīna apgādāta ar 800 ZS jaudīgu motoru, kas nodrošina paātrinājumu no vietas līdz simtam 2,8 sekundēs. Maksimālais ātrums - 340 kilometri stundā.

Šis pats auto pirms avārijas: 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 2.jūlijs 2019 7:54
0 0 Atbildēt

Te nu bija varenauto,lai ko tas arī nozīmē.

tas gan 2.jūlijs 2019 10:46
0 0 Atbildēt

varenais tāds pats mirstīgais, kā citi

Walacc 2.jūlijs 2019 11:39
1 2 Atbildēt

dažādiem varenauto šī problēma nav nemaz tik reta kā varētu domāt, jo šiem pamatīgi uzkarst daudzas dzinēja, izplūdes, bremžu u.c. daļas atliek tikai kaut kur aizšaut garam ar kādu uzliesmojošu (nevajag pat viegli uzliesmojošu) sķidrumu - liesmas tikpat kā garantētas. Protams arī dažādas pastmasa daļas ( visādas falš-radiator restes utml.) svilsts ka prieks.

Conqueror 2.jūlijs 2019 18:43
0 0 Atbildēt

Var teikt ka par daudz forsētas visas detaļas, atliek kaut kam nojukt tā uzreiz problēmas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti