Eiropas Revīzijas palāta: “Rail Baltica” izmaksās 7 miljardus eiro (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 17.jūnijs 2020 11:07

“Rail Baltica” izbūve varētu sadārdzināties vēl par 1,2 miljardiem eiro un sasniegt 7 miljardus eiro.Tādu secinājumu izdarījusi Eiropas Revīzijas palāta, kas šodien publiskoja savus secinājumus par to, kā Eiropas Komisija veic projekta uzraudzību.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 18.jūnijs 2020 9:34
1 0 Atbildēt

Atradās kam otkatus jāmaksā? Sadārdzinājums kā reiz pēc tā izskatās.

gunbox 18.jūnijs 2020 14:03
1 0 Atbildēt

Kontrolēt ir pavisam elementāri. Ja ir neuzpērkama komisija, kura katru centu pārbauda un iegādātā materiāla kubatūru, tad viss rullē pēc likuma vārda. Bet tu aizmirsi, ka viss notiek tikai kāda izdevības pēc. Ja kādam tas projekts nebūs izdevīgs, tad neviens viņu nebīdīs. Par standarta peļņas vērtību tirgū neviens nestrādās. Bez 18% kabatas naudas vismaz LV nekas nenotiek. Un jo lielāks projekts, jo lielāka garantija, ka 18% ir notikuši. Tobiš - KNAB ir tikai parodija, jo neviens vēl nesēž.

Kanibaals 18.jūnijs 2020 19:12
1 1 Atbildēt

Lasījuši neko neesat bet viedoklis ir. Šinī projektā konkurence liela un visi grib ielīst līdz ar to nevis uzcenojums, bet dempings notiek. Šobrīd projektu realizēt ir diezgan kritiski Latvijas ekonomikai, to sauc par sildīšanu. Arī Covid krīze rāda ka uz lidsabiedrībām paļauties nevar.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti