Lētais „elektro Passat” no Ķīnas (+ VIDEO) 14

 
iAuto | 17.augusts 2021 8:13

Ķīnas autoražotājs MG šo modeli, MG5 Electric, no oktobra piedāvās arī Vācijas tirgū.

Tas izskatās kā Volkswagen Passat, taču ir tagad Ķīnas uzņēmējiem piederošā MG ražojums. Lielbritānijā universāls maksā aptuveni 30 000 eiro un par šo cenu piedāvā plašu bagāžas nodalījumu, gaitas rezervi līdz 400 kilometriem un ātru uzlādi.

Automašīna ir 4,54 m gara un no pirmā acu uzmetiena pat neliekas, ka tas varētu būt elektromobilis. Tas ir maldīgs priekšstats, jo MG5 Electric dzinējspēks ir 135 kW (184 Zs) elektromotors ar 280 Nm griezes momentu. Pateicoties 61,1 kWh baterijai, kas integrēta kopējā konstrukcijā, universāla sniedzamība ar pilnībā uzlādētu akumulatoru ir līdz 400 km pēc WLTP cikla, bet baterijas uzlāde ar 100 kW iekārtu līdz 80 procentiem aizņem pusstundu.

MG5 Electric apveltīts ar 578-1476 litru bagāžas nodalījumu, visnotaļ pieklājīgi ierīkotu salonu un dažām palīgsistēmām, ieskaitot kruīzkontroli , bezatslēgas pieeju, viedtālruņa atbalstu un sensoriem aizmugurē. Vadītāja rīcībā arī Sport, Eco un Normal braukšanas režīmi, bremzes ar enerģijas reģenerācijas funkciju trīs pakāpēs.

Vairāk par šo auto stāsta britu blogere Tish no Auto Social UK.

 

 

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iciks 17.augusts 2021 20:01
5 0 Atbildēt

Savdabīgi. Beidzot kāds piedāvā normālu mašīnu. Nevis kaut kādu 100k sedanu, sīku hļupiku vai kaut kādu briesmīgu kasti ar acīmredzamu "es braucu ar elektroauto".

Šeit ir normāls universālis.

Nesaku, ka šis auto būs labs un elektroauto vispār īpaši nemīlu, bet šis vismaz ir solis vidusmēra patērētāja virzienā.

Interesanti 17.augusts 2021 11:54
4 1 Atbildēt

Ja auto tiek sertificēts DE, priekš reģistrācijas ES, tad visam būtu jābūt ok. Protams pēcgarantijas servisam ir nozīme, bet no otras puses, Teslai LV nav vispār servisa un tak ļuaži brauc!

Xm2 17.augusts 2021 14:22
3 2 Atbildēt

Bla nu tā tava padomju savienības laika domāšana.....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 32

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti