BMW superhibrīds tiks atklāts 29.novembrī 5

 

BMW X7 Foto: BMW Media

iAuto | 7.novembris 2021 14:07

BMW gatavo pirmizrādei kādu jaunumu, kas tiek dēvēts par krosoveru saimes flagmani. Mediju ziņās to apzīmē arī par superhibrīdu, kas varētu iegūt pat 750 Zs.

Pirmās ziņas par īpaši jaudīgu BMW krosoveru izskanēja jau 2017.gadā, 2020. gadā tas pirmoreiz trāpījās auto jaunumu mednieku fotoobjektīvos, bet šī gada augustā uzņēmuma izpilddirektors Olivers Cipse neoficiāli apstiprināja X saimes papildinājumu. Tagad gūts vēl tiešāks apstiprinājums, proti BMW jaunais hibrīdelektriskais augstas veiktspējas modelis izmeklētiem viesiem tiks parādīts 17.novembrī, bet pasaules pirmizrādi tas piedzīvos 29.novembrī.

No spiegu attēliem zināms, ka tas ir krosovers ar četrām neparasti izvietotām izplūdes caurulēm (viena virs otras, pa divām katrā pusē), divdaļīgiem priekšējiem lukturiem un kā jau pēdējā laikā ierasts, pamatīga izmēra radiatora resti.

Līdz pat pēdēja brīdim nav zināms krosovera nosaukums – medijos cirkulē X8 un XM, lai gan būtu dīvaini, ja BMW izšķirtos par savulaik Citroen lietoto divu burtu kombināciju.

Attiecībā par spēka agregātiem zināms, ka topmodelis iegūs Plug-in iekārtu uz V8 benzīna motora bāzes ar aptuveno jaudu 750 Zs, mazāk jaudīgais PHEV – aptuveni 600 Zs.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 7.novembris 2021 16:34
0 0 Atbildēt

Beidzot būs kaut kas savādāks

Latvietis 8.novembris 2021 6:32
1 0 Atbildēt

Gaidām ar nepacietību!

krampītis 8.novembris 2021 7:07
0 1 Atbildēt

sitas būšot counterstrike lambo urus, pat aizmugures formu nošpikojuši no urus

ZZZZ 8.novembris 2021 9:32
0 1 Atbildēt

Kas varēs atļauties, tas ņems Ir vēl lietas ar ko piesaistīt

gunbox 8.novembris 2021 15:48
0 0 Atbildēt

Līdz šim biju domājis, ka superXXXX ir tikai šādi auto. Tagad BMW mārketings saka, ka visa pasaule ir kļūdījusies un viņi ir superauto elites.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti