Baksta tālruni un stūrē - blogeris piedzīvo avāriju ar 200 000 eiro vērtu McLaren (+ VIDEO)

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 9.oktobris 2024 4:49

Pazīstamais blogeris Džeks Dohertijs piedzīvojis avāriju ar savu pusmiljonu vērto superauto brīdī, kad viņa uzmanību no ceļa novērsa viedtālrunis. Avāriju tiešsaistē redzēja vismaz 185 000 sekotāju.

20 gadus vecais Džeks Dohertijs ir veiksmīgs amerikāņu blogeris, kuram ir gandrīz 15 miljoni abonentu. Nesen viņš vēlreiz pierādīja to, ko vajadzētu zināt ikvienam – darbošanās ar viedtālruni auto vadīšanas laikā nav pieļaujama.

Avāriju nofilmēja blogera operators un video tiešraidē varēja redzēt, kā Dohertijs vada automašīnu lielā ātrumā spēcīga lietus laikā, vienlaicīgi darbojoties ar viedtālruni. Mirklis, un mašīna saslīd, tad seko neveiksmīgs mēģinājums to iztaisnot, trieciens un satrauktas balsis, kas sauc pēc palīdzības.

Visai drīz gan blogeris atgūstas un turpina straumēšanu, ļaujot sekot saviem piedzīvojumiem pie sasistās mašīnas un slimnīcā, kur ar viegliem ievainojumiem nogādāts viņa operators.

Mediji vēsta, ka interneta zvaigzne savu McLaren bija iegādājies tikai pērn, maksājot 202 850 dolāru par īpašo Paintball krāsojumu un jaunu izplūdes sistēmu.

 

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Baksta tālruni un stūrē - blogeris piedzīvo avāriju ar 200 000 eiro vērtu McLaren (+ VIDEO)

Pazīstamais blogeris Džeks Dohertijs piedzīvojis avāriju ar savu pusmiljonu vērto superauto brīdī, kad viņa uzmanību no ceļa novērsa viedtālrunis. Avāriju tiešsaistē redzēja vismaz 185 000 sekotāju. Lasīt vairāk

 

2,2 miljoni eiro par McLaren W1 – visi eksemplāri jau pārdoti 3

Neraugoties uz virsrakstā redzamo cenu, visi 399 eksemplāri, ko McLaren solījies uzbūvēt, jau esot rezervēti. Lasīt vairāk

 

463 000 - Tesla atklāj trešā ceturkšņa rezultātus 4

ASV elektroautomobiļu ražotājs Tesla Motor jūlijā, augustā un septembrī kopumā pārdevis mazliet vairāk nekā aprīlī, maijā un jūnijā, taču lielam optimismam nav pamata. Lasīt vairāk

 

Kad ceļu nogriež kolēģis (+ VIDEO) 28

Kravinieka šoferis Kanādā sastopas ar bīstamu rīcību no kolēģa puses. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti