TC Motors ielūdz ciemos 3

 

Jeep Grand Cherokee

TC Motors | 4.jūlijs 2013 12:45

Šogad 5. un 6. jūlijā TC Motors salonā Rīgā, Krasta ielā 40 pirmoreiz Latvijā notiks Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet automobiļu zīmolu dienas.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīties un izmēģināt 10 populārākos Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet modeļus, šo dienu laikā saņemt izdevīgākus cenas piedāvājumus visiem automobīļiem un izbaudīt svētku atmosfēru.

Publicitātes foto

Divu dienu laikā tiks piedāvāti braucieni ar jauniem Jeep Grand Cherokee, Chrysler 300C, Chrysler Grand Voyager, Chevrolet Trax, Chevrolet Captiva, Chevrolet Cruze, Chevrolet Cruze SW, Chevrolet Malibu, Chevrolet Orlando.

Pirmoreiz Latvijā tiks prezentēts jaunais Jeep Grand Cherokee ar modernām bi-ksenona lampām un adaptīvo apgaismojumu, Jeep® raksturīgo zīmējumu LED dienas gaismas lampām, grezniem miglas lukturiem un lielākiem aizmugurējiem lukturiem ar LED elementiem. Uzlabotais 3.0V CRD V6 dīzeļdzinējs ar 250 Zs jaudu kļuvis taupīgāks – (7.5l/100 km) pateicoties jaunai 8-pakāpju automātiskajai transmisijai, kas nodrošina labāku degvielas ekonomiju, dinamiskāku paātrinājumu un līganu pārnesumu pārslēgšanos. Lai padarītu braukšanu ērtu gan pilsētā gan bezceļā, jaunais Jeep Grand Cherokee ir aprīkots ar Quadra-Lift® pneimo piekares sistēmu un Selec-Terrain® vilkmes kontroles sistēmu.

Chrysler Grand Voyager

Leģendārais Chrysler Grand Voyager ir patiešām 7-vietīgs minivens, kas paredzēts gan ģimenes, gan biznesa braucieniem ar nepārspētu funkcionalitāti, drošumu, ekonomisku dīzeļdzinēju, automātisku transmisiju un bīdāmām sānu durvīm. Nepārspējamā Chrysler "Stow'n go" pasažieru sēdekļu grīdā iegremdēšanas sistēma nodrošinās papildus bagāžas pārvadāšanas iespējas.

Chevrolet Captiva

Jaunā 2013. gada Chevrolet Captiva ir 7-vietīgs pilnpiedziņas apvidus auto; funkcionāls, stabils, drošs, ar atlētisku stāju, pamanāmu profilu, mūsdienīgu aprīkojumu. Chevrolet Captiva ir visvairāk pārdotais Chevrolet SUV modelis Eiropā.

Chevrolet Trax

Jaunais 2013. gada Chevrolet Trax - pavisam jauns, kompaktais apvidus auto, ir sportisks, komfortabls, daudzpusīgs un drošs. Chevrolet MyLink sistēma nodrošinās jūsu viedtālruņa vieglu savienošanos un satura pārraidi, kā arī aplikāciju izmantošanu auto skarienjūtīgā LCD ekrāna panelī. Chevrolet Trax ir tapis uz vienotas platformas ar Opel Mokka modeli un tiek ražots tajā pašā rūpnīcā, bet tiek piedāvāts par pievilcīgāku cenu.

Tikai Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet dienu laikā apmeklētāji varēs saņemt izdevīgākus piedāvājumus automašīnas pirkumam. Speciālas cenas atteicas uz ierobežotu automašīnu skaitu.

Tiekamies 5.-6. jūlijā Krasta ielā 40.

SIA TC Motors – Chrysler, Jeep®, Dodge, Chevrolet oficiālais pārstāvis Latvijā

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 4.jūlijs 2013 15:16
1 0 Atbildēt

Varēja jau nu iedot ar corvetti izbraukt. Kaut vai ar bāzes versiju. Atsistu daudz vāciešu fanus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti