TC Motors ielūdz ciemos 3

 

Jeep Grand Cherokee

TC Motors | 4.jūlijs 2013 12:45

Šogad 5. un 6. jūlijā TC Motors salonā Rīgā, Krasta ielā 40 pirmoreiz Latvijā notiks Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet automobiļu zīmolu dienas.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīties un izmēģināt 10 populārākos Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet modeļus, šo dienu laikā saņemt izdevīgākus cenas piedāvājumus visiem automobīļiem un izbaudīt svētku atmosfēru.

Publicitātes foto

Divu dienu laikā tiks piedāvāti braucieni ar jauniem Jeep Grand Cherokee, Chrysler 300C, Chrysler Grand Voyager, Chevrolet Trax, Chevrolet Captiva, Chevrolet Cruze, Chevrolet Cruze SW, Chevrolet Malibu, Chevrolet Orlando.

Pirmoreiz Latvijā tiks prezentēts jaunais Jeep Grand Cherokee ar modernām bi-ksenona lampām un adaptīvo apgaismojumu, Jeep® raksturīgo zīmējumu LED dienas gaismas lampām, grezniem miglas lukturiem un lielākiem aizmugurējiem lukturiem ar LED elementiem. Uzlabotais 3.0V CRD V6 dīzeļdzinējs ar 250 Zs jaudu kļuvis taupīgāks – (7.5l/100 km) pateicoties jaunai 8-pakāpju automātiskajai transmisijai, kas nodrošina labāku degvielas ekonomiju, dinamiskāku paātrinājumu un līganu pārnesumu pārslēgšanos. Lai padarītu braukšanu ērtu gan pilsētā gan bezceļā, jaunais Jeep Grand Cherokee ir aprīkots ar Quadra-Lift® pneimo piekares sistēmu un Selec-Terrain® vilkmes kontroles sistēmu.

Chrysler Grand Voyager

Leģendārais Chrysler Grand Voyager ir patiešām 7-vietīgs minivens, kas paredzēts gan ģimenes, gan biznesa braucieniem ar nepārspētu funkcionalitāti, drošumu, ekonomisku dīzeļdzinēju, automātisku transmisiju un bīdāmām sānu durvīm. Nepārspējamā Chrysler "Stow'n go" pasažieru sēdekļu grīdā iegremdēšanas sistēma nodrošinās papildus bagāžas pārvadāšanas iespējas.

Chevrolet Captiva

Jaunā 2013. gada Chevrolet Captiva ir 7-vietīgs pilnpiedziņas apvidus auto; funkcionāls, stabils, drošs, ar atlētisku stāju, pamanāmu profilu, mūsdienīgu aprīkojumu. Chevrolet Captiva ir visvairāk pārdotais Chevrolet SUV modelis Eiropā.

Chevrolet Trax

Jaunais 2013. gada Chevrolet Trax - pavisam jauns, kompaktais apvidus auto, ir sportisks, komfortabls, daudzpusīgs un drošs. Chevrolet MyLink sistēma nodrošinās jūsu viedtālruņa vieglu savienošanos un satura pārraidi, kā arī aplikāciju izmantošanu auto skarienjūtīgā LCD ekrāna panelī. Chevrolet Trax ir tapis uz vienotas platformas ar Opel Mokka modeli un tiek ražots tajā pašā rūpnīcā, bet tiek piedāvāts par pievilcīgāku cenu.

Tikai Chrysler / Jeep / Dodge / Chevrolet dienu laikā apmeklētāji varēs saņemt izdevīgākus piedāvājumus automašīnas pirkumam. Speciālas cenas atteicas uz ierobežotu automašīnu skaitu.

Tiekamies 5.-6. jūlijā Krasta ielā 40.

SIA TC Motors – Chrysler, Jeep®, Dodge, Chevrolet oficiālais pārstāvis Latvijā

 
Visi komentāri
 
rt 4.jūlijs 2013 15:16
1 0 Atbildēt

Varēja jau nu iedot ar corvetti izbraukt. Kaut vai ar bāzes versiju. Atsistu daudz vāciešu fanus.

GB12 4.jūlijs 2013 16:55
0 0 Atbildēt

Amerikāņu ševrolets (Corvette) īsti nav tas pats, kas Eiropiešu (kas faktiski ir tas pats Dienvidkorejas Daewoo). Tikai... ja nemaldos, jau, sākot ar iepriekšējo modeli C6, Corvette vairs nav zem Chevrolet, bet ir atsevišķs brends... tātad, vispār nekāda sakara ar TC Motors.

Aigars 12.jūlijs 2013 12:37
0 0 Atbildēt

Lieliski! Jāizbrauc poalūkoties uz Corvette :)

__________________________________________

www.addcarrental.com

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti