Toyota autocentrs „Amserv Motors” saņem sesto Ichiban balvu pēc kārtas 1

 
Amserv Motors | 3.februāris 2015 7:44

Jau sesto reizi pēc kārtas autoražotāja Toyota pārstāvjiem Latvijā SIA „Amserv Motors” piešķirts prestižais Toyota Eiropas klientu apmierinātības apbalvojums Ichiban (Toyota Ichiban Customer Satisfaction Award). Par to tika paziņots Toyota Baltijas valstīs darbojošos oficiālo pārstāvniecību gada sanāksmē, kuru ik gadus rīko kompānija Toyota Baltic un kas norisinājās 29. janvārī Viļņā, Lietuvā. „Amserv Motors” ir vienīgais Toyota automašīnas pārstāvošais uzņēmums Baltijā, kas šo augsto atzinību saņem jau sešus gadus pēc kārtas.

Foto: iAuto

  • Nebijis notikums Toyota Baltijas valstu oficiālo pārstāvniecību vidū – sesto reizi pēc kārtas prestižo Ichiban balvu saņem SIA „Amserv Motors”.
  • Galvenais vērtēšanas kritērijs – klientu apmierinātība.
  • Izvēlētais klientu apkalpošanas stratēģijas virziens ir pareizs un „Amserv Motors” sola to pilnveidot vēl vairāk.

Šis ir patiesi unikāls gadījums, kad prestižo Ichiban apbalvojumu sesto reizi pēc kārtas saņem viens un tas pats uzņēmums – autocentrs „Amserv Motors”. Ceļojošā Ichiban balva tiek pasniegta ik gadu katras valsts tikai vienam labākajam Toyota pārstāvim. Galvenais vērtēšanas kritērijs ir klientu apmierinātība ar pārstāvniecības sniegumu apkalpošanā. Papildu klientu apmierinātības vērtēšanai jābūt ievērotiem arī nosacījumiem attiecībā uz pārstāvniecības uzņēmējdarbību ― noteiktajiem plāniem gan pārdošanā, gan pēcpārdošanā ir jābūt izpildītiem, turklāt izpildītiem labāk nekā citiem pārstāvjiem. Pērn Latvijā kopumā tika pārdotas 1834 Toyota markas automašīnas un 194 Lexus automašīnas, no tām „Amserv Motors” pārdeva 858 Toyota un 66 Lexus automašīnas.

Armands Vimba, SIA „Amserv Motors” valdes loceklis, Amserv Grupa Latvijā vadītājs: „Ichiban balvas saņemšana jau sesto reizi pēc kārtas nozīmē to, ka esam izvēlējušies pareizo virzienu savā klientu apkalpošanas stratēģijā un tas jāturpina attīstīt. Jau, saņemot iepriekšējos apbalvojumus, esam uzsvēruši, ka neapstāsimies pie sasniegtā, bet turpināsim strādāt vēl labāk. Šis apbalvojums ir kā apliecinājums tam, ka vārdi saskanējuši ar darbiem un esam turējuši savu solījumu. Ir milzīgs prieks par paveikto, bet atbildība ir ļoti liela. Mēs turpināsim vēl labāk, jo iespējas attīstībai nebeidzas nekad. Vēlos pateikties visiem mūsu klientiem – paldies, ka esat mums uzticīgi un esat izvēlējušies mūsu autocentrus! Milzīgs paldies visiem „Amserv” kolēģiem, kuri tic mūsu vīzijai un piedalās tās īstenošanā dzīvē!”

Uzziņai:

• Vārds „Ichiban” ir radies no japāņu vārda „Okyakusama Ichiban”, un tā nozīme ― „Klients pirmajā vietā”, un „Ichiban” nozīme šajā vārdu savienojumā ir „pirmais” jeb „numur viens”.

• „Amserv Grupa” ir viens no lielākajiem auto tirgotājiem Igaunijā un Latvijā, kas nodarbojas ar Toyota automašīnu mazumtirdzniecību un pēcpārdošanas apkalpošanu. „Amserv Grupai” ir pārstāvniecības Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandē, Rīgā un Liepājā.

 
Visi komentāri
 
LMT 4.februāris 2015 8:11
0 0 Atbildēt

Sirsnīgs sveiciens!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti