Norde aicina svinēt svētkus visai ģimenei! 1

 
Norde | 20.septembris 2016 15:07

24. septembrī, visas dienas garumā, lieli un mazi bērni,vecāki, draugi un visi interesenti tiek aicināti kopā svinēt Ģimenes dienu, kuru krāsainu darīs burvju triki, sacensības, radošās darbnīcas un dažādas jautras nodarbes.

Autocentrā Nissan Norde  Ģimenes diena jau ir kļuvusi par skaistu tradīciju, tādēļ arī šogad ir sarūpēta interesanta svētku programma, kas iepriecinās ikvienu viesi.

Jau no plkst. 11:00 viesi tiek aicināti uz pasākuma atklāšanu, kad darboties uzsāks radošās darbnīcas, futbola soda sitienu turnīrs, piepūšamās atrakcijas, F1 formulas sacensības sadarbībā ar Latakko.

Plkst. 12:00 dienas īpašais pārsteigums, pasākumā ciemosies komponists un dziesminieks Jēkabs Nīmanis, kurš kopā ar bērniem dziedās dziesmas no multfilmu cikla „Lupatiņi“. Vēlāk multfilmas par mazajiem nebēdņiem tiks demonstrētas uz lielā ekrāna.

Dienas gaitā dažādus trikus izspēlēs iluzionists Toms Felkers, jokus zīmēs karikatūrists, bet ar elektro velosipēdiem un skrejriteņiem izmēģinājuma braucienos varēs doties mūsu EKO stendā, kurā Tēti varēs izmēģināt 100% elektroauto Nissan Leaf.

Ģimenes varēs piedalīties dažādos erudīcijas un veiklības uzdevumos, savukārt mazie viesi varēs iegūt jaunas zināšanas ekskursijā un uzzināt – kas notiek autoservisā?

Pasākuma viesi varēs arī piedalīties lielās dienas balvas izlozē – automašīnas Nissan Qashqai  nedēļas nogalei no autocentra Norde.

Ļoti vērtīgu piedāvājumu ir sagatavojis Norde serviss – pasākuma dienā ikviens interesents varēs atvest un bez maksas veikt defektāciju savam spēkratam – jebkuras markas un modeļa automobilim. Par saviem klientiem ir parūpejusies arī Norde pārdošanas komanda, kura pasākuma laikā būs ļoti pretimnākoša ikvienam, jaunas Nissan automašīnas pircējam.

Visus čaklos pasākuma dalībniekus jauniem spēkiem uzlādēs karsta zupa, saldumi, un karstie dzērieni.

Pasākums norisināsies sestdien, 24. septembrī Nissan Norde autocentrā Skanstes ielā 31a no plkst. 11:00 – 16:00. Ieeja pasākumā un dalība visās aktivitātēs ir bez maksas. Pasākumu atbalsta Latakko, apdrošināšana „If“, Nissan Finance, radošās darbnīcas Silueti, kafejnīca „Pikniks“, Beziznešu mobilitātes atbalsta biedrība, AV transports. 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
Klusums 22.septembris 2016 22:54
0 0 Atbildēt

Daini, ja tu zinātu, kā tu esi apnicis...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti