Rihards Lepers un Raimonds Zommers sacenšas, braucot ar jaudīgām sporta automašīnām (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Linda Eiduka | 7.augusts 2017 12:20

Nedēļas nogalē aizvadīts pirmais “Dāvanu Serviss” rīkotais sporta automašīnu Lamborghini Gallardo un Ferrari F360 Spider brauciens Biķernieku trasē. Pie jaudīgo spēkratu stūres sēdās arī aktieris Rihards Lepers un šefpavārs Raimonds Zommers, kuri atzina, ka ir superauto cienītāji un adrenalīna meklētāji.

Lamborghini Gallardo dzinēja jauda ir 560 zirgspēki, un tā maksimālais ātrums var sasniegt 325 km/h. Ferrari F360 Spider motora jauda ir 400 zirgspēki, savukārt maksimālais ātrums – 289,7 km/h.

Kā norāda “Dāvanu Serviss” pārstāve Vivita Vīksna, braucot ar sporta automašīnām trasē, iespējams ne tikai attīstīt lielāku ātrumu, bet arī izjust emocijas, kādas ir grūti gūt, braucot pa šoseju. “Tieši tāpēc, sekojot klientu pieprasījumam, uzņēmums pirmo reizi, piedāvāja iespēju iegādāties izbraucienus ar superauto Biķernieku trasē, kas ātri tika izpārdoti. Ņemot vērā lielo atsaucību, šī kļūs par mūsu ikgadēju tradīciju,” norāda V. Vīksna.

Pēc brauciena aktieris Rihards Lepers atzina, ka lielākais pārsteigums bija atšķirīgās izjūtas, braucot ar abām sporta automašīnām, kā arī to lielais ātrums un jauda, piemēram, vadot Ferrari, sajūta bijusi kā traucoties ar raķeti.

Tikmēr šefpavārs Raimonds Zommers norādīja, ka diena bijusi emocijām pilna, jo nekad nebija sēdies pie superauto stūres. Aicinot salīdzināt abus superauto, Zommers atzina, ka Lamborghini bijis vieglāk vadāms, ērtāks un ātrāks, savukārt Ferrari ir klasiska vērtība, ko varēja arī izjust, atrodoties automašīnā.

Līdzās braucieniem ar superauto, viesiem tika sniegta iespēja izmēģināt vēl vienu “Dāvanu Serviss” ekskluzīvo piedāvājumu – doties trasē ar Formula 3, kuru vadīja Formula 3 vicečempions Rokas Markevičius no Lietuvas.

Ikvienam interesentam visu sezonu ir iespēja izmēģināt braucienus ar jaudīgajām sporta automašīnām Lamborghini Gallardo un Ferrari F360 Spider, tās vadot pa Rīgas ielām instruktora pavadībā. Nākamie izbraucieni Biķernieku trasē notiks 2018. gada vasarā.

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 7.augusts 2017 12:40
4 0 Atbildēt

Super! Noteikti tas ir tā vērts. Iespaidi

Ar FERRARI savulaik izbraucu Maranello ielās. Protams, tas bija feini, bet - tomēr pilsēta (lai arī ne centrs, bet - ar prātu). Tas viennozīmīgi bija to 80 eur vērts izbrauciens

Bils 8.augusts 2017 20:20
4 0 Atbildēt

Ferrari 458 notestēju pagājušo gadu, rudenī, ROMAS ielās un tunelī. Bija vērts tos 60eur par ~15 min nopogāt

Šoruden meklēšu līdzīgu iespēju!

N 7.augusts 2017 16:00
0 0 Atbildēt

Izbraucu ar abiem.

Ferrari labāk "grieza" līkumos, bet Lambo bija iespaidīgāks cēliens + Lambo keramikas bremzes bija stipri efektīvākas par Ferrari "parastajām"

gunbox 8.augusts 2017 9:07
1 0 Atbildēt

Vai tad šis ferari ir sporta? Manuprāt tikai izskatās sporta. Parasta tupele blatošanai.

G-class 7.augusts 2017 19:02
0 0 Atbildēt

Tas sarkanais jau kaudzi ar zs ir zaudējis. Nevarēja pat stock 63-šo uz ielas noskriet. Kautgan rūca labi.

Bils 8.augusts 2017 20:22
4 0 Atbildēt

Ar kādu blatu tupeli pārvietojies tagad, ja vari nolikt Ferrari?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti