Iebrauc pavasarī ar unikālu BMW “žurku” par brīvu 7

 
PP.LV | 18.marts 2022 14:11

Pirkšanas un pārdošanas platforma PP.LV, sadarbībā ar Latvijā pazīstamo auto jomas video blogeri Robertu Vītolu, kurā iespējams laimēt JAUDĪGU un iespaidīgi uztūnētu BMW E36 žurku, kura iepriekš jau izpelnījusies popularitāti Roberta video sižetos. Izloze jau 27. martā plkst. 20:00 Roberta Youtube kanāla tiešraidē!

Lai piedalītos izlozē, tev ir jābūt Youtube kanāla “Roberts Vītols” abonementam, kā arī Roberta un “PP.LV” Instagram profilu sekotājam. Būtisks priekšnoteikums ir ievietot sludinājumu PP.LV portālā. Detalizētāka informācija par noteikumiem ir atrodama Roberta un “PP.LV” sociālo tīklu profilos.

“Mūsu sadarbība sākās ar Roberta piedāvājumu PP.LV izveidot īpašu sadaļu lietotām automašīnām - adrenalīna un piedzīvojumu vajadzībām. Šī sadaļa pēc Roberta Vītola ierosinājuma,ieguva nosaukumu ”Ziemas misenes”. Kā atzīmēja Roberts, šāda veida kategoriju neviens no Latvijas sludinājumu platformām nepiedāvāja,” stāsta PP.LV pārdošanas projektu vadītāja Diāna Gūtmane.

“Kad jau bijām izveidojuši sadaļu “Ziemas misenes”, pārrunājot veiksmīgi realizēto projektu, mums dzima jauna ideja par atjaunotās BMW E36 automašīnas iesaistīšanu izlozē, tādējādi ieinteresējot gan Roberta Vītola kanāla sekotājus, gan pirkšanas un pārdošanas platformas PP.LV lietotājus, gan arī sniedzot iespēju kādam laimīgajam tikt pie šī sulīgā bembja,” skaidro Diāna.

Šī BMW E36 atjaunotā automašīna kļuva atpazīstama pēc tam, kad 2021.gada pavasarī Roberts ar savu komandu veidoja sižetu par to, kā devās uz Madonu iegādāties automašīnu. No vienkāršas auto pirkšanas šis notikums pārvērtās par lielu piedzīvojumu, satiekot vietējos drifterus un sacenšoties trasē ar viņiem. Video sižets par šīs automašīnas iegādāšanos, Roberta Vītola Youtube kanālā ir skatīts jau vairāk ne kā 300.000 reižu.

Par šo BMW E36 automašīnu pēc tam ir veidoti vēl daudzi video stāsti Roberta Youtube kanālā, rādot skatītājiem restaurācijas nianses un to, kā automašīnai tiek dota otrā elpa, gan mehāniski, kā arī vizuāli. Automašīnai tika izveidots unikāls dizains.

Roberts neatklāj automašīnas restaurācijā ieguldīto summu, taču atzīst, ka tā ir “sāpīga” un neracionāla, piebilstot, ka “neviens normāls cilvēks Youtube platformā neko tādu Latvijā nedarītu”. Bet viņš ir priecīgs, ka iepriekš ieplānotais projekts ir novests līdz galam. “Tajā brīdī, kad redzēšu laimīgā cilvēka prieku par iegūto auto, tas visu atsvērs,” uzskata Roberts.

PP.LV ir moderna pirkšanas un pārdošanas platforma privātpersonām un uzņēmumiem. “Mūsu misija ir sniegt kvalitatīvu pirkšanas un pārdošanas servisu, kur ikviens var ātri, ērti un izdevīgi pirkt un pārdot, kā arī reklamēt savu preci vai pakalpojumu. Viennozīmīgi varam lepoties ar to, ka mūsu platforma ir orientēta uz lietotāju ērtībām, katru dienu piedāvājot jaunas preces,” informē Diāna.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nja 18.marts 2022 15:46
11 3 Atbildēt

Drifts ir ne tikai modē, bet arī visā pasaulē populārs, FIA atzīts, oficiāls autosporta veids. "Žurkas" nu jau labu brīdi ir youngtimer statusā un vairāk vairs nepaliek, sen jau tas nav "bērnu izklaižu" aparāts. Tas, ka pusei Latvijas joprojām ir 90.gadu "vissirslikti" domāšana un nedziestoši stereotipi par visdāžādākajām lietām gan ir gaužām skumji.

. 18.marts 2022 16:21
7 6 Atbildēt

"Bērnu gājieni" ir tikai Tavi komentāri.

Brauc tālāk ar savu proletariāta auto (kas nu tagad ir trendā - Audi, Volvo...?) un nesmirdi.

?? 18.marts 2022 14:59
5 8 Atbildēt

Vai tad tie bērnu gājieni, nu "žurkas", veci bembji, tā kā drifts vēl ir modē?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti