Iebrauc pavasarī ar unikālu BMW “žurku” par brīvu 7

 
PP.LV | 18.marts 2022 14:11

Pirkšanas un pārdošanas platforma PP.LV, sadarbībā ar Latvijā pazīstamo auto jomas video blogeri Robertu Vītolu, kurā iespējams laimēt JAUDĪGU un iespaidīgi uztūnētu BMW E36 žurku, kura iepriekš jau izpelnījusies popularitāti Roberta video sižetos. Izloze jau 27. martā plkst. 20:00 Roberta Youtube kanāla tiešraidē!

Lai piedalītos izlozē, tev ir jābūt Youtube kanāla “Roberts Vītols” abonementam, kā arī Roberta un “PP.LV” Instagram profilu sekotājam. Būtisks priekšnoteikums ir ievietot sludinājumu PP.LV portālā. Detalizētāka informācija par noteikumiem ir atrodama Roberta un “PP.LV” sociālo tīklu profilos.

“Mūsu sadarbība sākās ar Roberta piedāvājumu PP.LV izveidot īpašu sadaļu lietotām automašīnām - adrenalīna un piedzīvojumu vajadzībām. Šī sadaļa pēc Roberta Vītola ierosinājuma,ieguva nosaukumu ”Ziemas misenes”. Kā atzīmēja Roberts, šāda veida kategoriju neviens no Latvijas sludinājumu platformām nepiedāvāja,” stāsta PP.LV pārdošanas projektu vadītāja Diāna Gūtmane.

“Kad jau bijām izveidojuši sadaļu “Ziemas misenes”, pārrunājot veiksmīgi realizēto projektu, mums dzima jauna ideja par atjaunotās BMW E36 automašīnas iesaistīšanu izlozē, tādējādi ieinteresējot gan Roberta Vītola kanāla sekotājus, gan pirkšanas un pārdošanas platformas PP.LV lietotājus, gan arī sniedzot iespēju kādam laimīgajam tikt pie šī sulīgā bembja,” skaidro Diāna.

Šī BMW E36 atjaunotā automašīna kļuva atpazīstama pēc tam, kad 2021.gada pavasarī Roberts ar savu komandu veidoja sižetu par to, kā devās uz Madonu iegādāties automašīnu. No vienkāršas auto pirkšanas šis notikums pārvērtās par lielu piedzīvojumu, satiekot vietējos drifterus un sacenšoties trasē ar viņiem. Video sižets par šīs automašīnas iegādāšanos, Roberta Vītola Youtube kanālā ir skatīts jau vairāk ne kā 300.000 reižu.

Par šo BMW E36 automašīnu pēc tam ir veidoti vēl daudzi video stāsti Roberta Youtube kanālā, rādot skatītājiem restaurācijas nianses un to, kā automašīnai tiek dota otrā elpa, gan mehāniski, kā arī vizuāli. Automašīnai tika izveidots unikāls dizains.

Roberts neatklāj automašīnas restaurācijā ieguldīto summu, taču atzīst, ka tā ir “sāpīga” un neracionāla, piebilstot, ka “neviens normāls cilvēks Youtube platformā neko tādu Latvijā nedarītu”. Bet viņš ir priecīgs, ka iepriekš ieplānotais projekts ir novests līdz galam. “Tajā brīdī, kad redzēšu laimīgā cilvēka prieku par iegūto auto, tas visu atsvērs,” uzskata Roberts.

PP.LV ir moderna pirkšanas un pārdošanas platforma privātpersonām un uzņēmumiem. “Mūsu misija ir sniegt kvalitatīvu pirkšanas un pārdošanas servisu, kur ikviens var ātri, ērti un izdevīgi pirkt un pārdot, kā arī reklamēt savu preci vai pakalpojumu. Viennozīmīgi varam lepoties ar to, ka mūsu platforma ir orientēta uz lietotāju ērtībām, katru dienu piedāvājot jaunas preces,” informē Diāna.

 
Visi komentāri
 
?? 18.marts 2022 14:59
5 8 Atbildēt

Vai tad tie bērnu gājieni, nu "žurkas", veci bembji, tā kā drifts vēl ir modē?

Nja 18.marts 2022 15:46
11 3 Atbildēt

Drifts ir ne tikai modē, bet arī visā pasaulē populārs, FIA atzīts, oficiāls autosporta veids. "Žurkas" nu jau labu brīdi ir youngtimer statusā un vairāk vairs nepaliek, sen jau tas nav "bērnu izklaižu" aparāts. Tas, ka pusei Latvijas joprojām ir 90.gadu "vissirslikti" domāšana un nedziestoši stereotipi par visdāžādākajām lietām gan ir gaužām skumji.

... 21.marts 2022 12:31
1 0 Atbildēt

Lūdzu nejaukt driftu ar pajolīšu ārdīšanos pa koplietošanas ceļiem!

. 18.marts 2022 16:21
7 6 Atbildēt

"Bērnu gājieni" ir tikai Tavi komentāri.

Brauc tālāk ar savu proletariāta auto (kas nu tagad ir trendā - Audi, Volvo...?) un nesmirdi.

!! 20.marts 2022 2:35
2 1 Atbildēt

Vecie bembji ir palikuši tikai dārgāki, drīz tāda sterila žurka maksās vairāk nekš tavs miteklis vecais bomzi...

coldasice 18.marts 2022 20:37
4 2 Atbildēt

1. ar šito driftā nav ko darīt, ja nu vienīgi ledus trasē, par švaku tam tā dvēsele...2. netaisos reģistrēties kautkādos sociālajos tīklos, lai tikai iegūtu kaut ko par velti tāpat kā nevajadzīgā sludinājumu portālā man nav ko ievietots, jau apnikusi inbox.lv mūžīgā visādu mēslu uznirstošā reklāma, no tā tāpat kā no google visiem serveriem - pa gabalu

4m2 19.marts 2022 21:28
3 1 Atbildēt

Diezgan kruti sanācis Bembis tiešām var redzēt, ka vāģim ir dota otra iespēja ripot legāli pa ceļiem.

Nice

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti