Chaka ielas meitenes
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kas ir kredi, tu tur strādā? Cikos tevi savākt?[addsig]
un Diggena protēzi ar`...savādāk viņa manā nakts glāzē visu nakti klabināja........
lai jau paliek! man ir vēl.
Ucul: mani rīt paķersi..
Labrītt! Bumba man ir, pumpis arī, bet naf pumpējamā adata, kur lai to naktī Jugla noperk? Varbūt kadam ir tā adata, un var pakert līdz?
Jā, sama. Cerams, soreiz ar pirmo reizi[addsig]
Man ir vesela sauja ar adatām! Kādu tev vajag?
Lāpāmo, adāmo vai Kādu citu? TU taisies vakaru īsināt izšujot monogrammas uz apenēm?
Labrītt! dabūju adatu, uzpumpeju( lasi-parpumpeju ) bumbu! Viss ir stokos! Vai no MB puses būs arī pietiekosi neprofesi0naļu, lai sakomplektetu Saabistiem/ Volvistiem pretkomandu Otra līgā? Lai gan kāda atskirība??? Pietiks ka traucēsim MB profesionaļiem koncentreties spelei! Škerams tads kluss, pavisam kluss palicis!
Viņš ir pārdomās>kļūt vai kļūt par BMW draiveri!
Veči,
Vis ir štokos....Es jau sakomplektēju Skeram glābšanas komandu tapēc šodien jums būs ļooooti lielas sumas no MBistiem...
PS. Nu negribas man galīgi pāriet uz Be eM We Joo Clubu
ej uz džigi džigi klubu!
Skeram!! Kas tad ira??? Vai tad tiešām Hammera piedavātais variants skat....http://www.cqql.net/bmw.htm ...galīgi Tevi neapmierina???
Ddddddddiiigggennnnn
Es nevaru uz džigi džigi klubu- baigi lielā biedru nauda tur
Skeram! Pirmās līgas spēlē "svešais" laukumā var būt max 1 gab.
Gvidi,
To tavu tekstu drīzākais vajadzētu attiecināt uz ZB komandu, jo MB komandā spēlē tikai tīrasiņu MBisti....
Nolaidīsim no katra pa kādam litram analīžu noņemšanai!
hmm, tīrasiņu, vai vāciski Jūs šprehojat
shpreho, un veel kaa, pasties pa mbclub lapu, vienu vakaru jamiem bij taads vieglaaks praats, nu ta pieshprehoja saitu pillu ar taadaam peerleem[addsig]
Dārgie kazu viesi!!! Kas tie par uzbraucieniem no MB puses? Futbolls mums bija jauktais, par to arī es jau ieprieks brīdinaju, bet nu Volejbollā gan mums svesu spelētaju naf....Ja runa iet par manu masīcu, tad viņa mūss gan atvizināja, gan aizvizinaja ar Saab, un tas, ka viņa vēll nav Saab kluba biedrs, tas ir tik laika jautajums!
Vot kazu viesi!
Te vairāk ir āžu nekā kazu!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!