Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SAAB VOLVO MB sporta aktivitates

Kredoks Reģ.: 25.09.2001

Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

O.k. Cik mums vaidzēs T vai B ????

Gugi Reģ.: 11.04.2003
0 0 Atbildēt

to mēs nolemsim manā gastronomā

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

nu kuru pakjert vai varbuut kaads var mani pakjert??[addsig]

0 0 Atbildēt

Es jau kadu varu pakert maršutā Jugla-Berģi-Lilaste, viena vieta ir točna! Bet Bizz, Tu jau pa citu galu plosies? Varbūt pakert Milzx un pa ceļam ZB spiegos savervet??

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

mans laikam shodien nebrauc - benzīnbākā iemeties Gobi tuksnesis, bet līdz algas dienai kāds laiks jānociešas

Mizx Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

Man pašam tāds joks, ka ap 18:00 plānoju būt pie Juglas centra, bet bez auto... un censties kādu sazvanīt, kas nogādās tālāk līdz Lilastei... Tā kā ja ir kāds piedāvājums, tad atsūtiet pa iekšējo savu mob. Nr., lai varu sazvanīt... tā arī nesapratu, kas no MB ar ko un no kurienes brauks + kas mani varētu paķert...

0 0 Atbildēt

Biz

Sorre - es jau tagad skrienu uz Gauju un tur pec tam paliksu pa nakti.

Asprashu liiga

Varetu konstateet faktu vai tur ir kadas ogles paliushas no ipriekshejaas reizes vai naf un ja nepiecieshams iegadaat.

P.S. Mosh bushu sodien pat pilla sastavaa

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

vot ja tu plaanotu buut vecmiilgraavii, vareetu pakjert[addsig]

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Ogleem vajadzeetu buut, bet vispaar mees vareetu no sava paari palikushaas nopaardot [addsig]

0 0 Atbildēt

Hammer! Tik sodien uzzināji??? Tapēc jau es , kad bijam pie Gvido, stastīju, ka Ievai esmu Voleja bildes sūtījis, a Tu atraucu, ka jau esi aizsūtījis... Tā arī nevareju toreiz saprast , no kurienes Tev var būt manas Māsīcas pasta adrese! Bet noklusēju, kas tik negadās šai dzīvē....

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

man buus patukshss auto - jaunaa paaudze no binoklja laikam npsabijaas. peec apm 1/2 stundas no paardaugavas, ja kas varu pa celjam kaut ko.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

ZB ruullz! abaas liigaas

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Nez: tas ir jaapostee ieks' "neticami, bet fakts"

0 0 Atbildēt

Skarbakais tas ka LeTusshiem jaunajam kjirshsarkanajam autinjam ruusa bremzhu supportus saeedusi un tie iekjiileja

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Nu mums pretinieki ir BĒ EM VĒ

La la lāāāā!

Šterns ir paspēlēts godīgā cīņā! Ne māsīcas un ne nebiedri spēles gaitā netika manīti, tākā šternu paspēlējāt godam!

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Gvidi,kļūdīties esot cilvēcīgi,nevis BĒ EM VĒ,bet gan MBMV

Briesmeklis Reģ.: 13.08.2004
0 0 Atbildēt

sveiks ūdensputns! kāds bmbw kas tas tāds? nu j;ā, kādreiz gadsimta sākumos MB gribēja un varēja nopirkt BMW, bet BMW saņēmās un paglābās.....

Briesmeklis Reģ.: 13.08.2004
0 0 Atbildēt

Labvakar! vakar Jūs visus apskatīju...ļoti labi spēlējat...MB!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

labrīt, sasolīju, sasolīju un nekā.... atvainojos.. sāku vakar vizināties un attapos tik tālu no Rīgas, ka Lilastē būtu bijis tikai pusnaktī... paārdījos pa maskavas šoseju...

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Pirmās līgas laukumā es ir nenoderīgs! Labāk lai spēlē profi! Es pa otro pačubinājos! Labi vien ir! Ta vēl būtu MB iespēja palikt pie šterniem!

Upuris atmaksājās! Gan jau nākamreiz pirmās līgas laukumā uzlīdīšu un "patizlošos"

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Sveiks,briesmekli!Tas nozīmē-viens bmw auto iekš MB >turbopīle Neko jau nebūtu nokavējis!

Hercogs Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Tad kad ta futeni varees uzmaukt ?

Renoir Reģ.: 16.03.2004
0 0 Atbildēt

Nu, jums komandā bija viens garš zvērs. Man liekas šim tīkls bija līdz zodam Vēl tagad ar šausmās atceros, ar kādu vieglumu viņš dabūja bumbas pāri tīklam, pat nepalecoties...

0 0 Atbildēt

Labrītt! Jauks bij volejbolls! īsti gan neredzēju, ka tur profesionāļiem gāja, bet nu otrā līgā bij no MB puses raženi parstāvēta! Pirmai reizei tak nebija nemaz tik slikti??? Noveroju tik būtiskako atskirību starp pirmo un otro līgu, ja pirmā līgā bumbu sita tā, lai pretinieks to nenoķertu, tad mēs darījām gluzi otradi! Mūsu noteikumi ir humānāki.. Skaidrs ir viens, iesakto tradīciju obligati vaig turpināt!!

0 0 Atbildēt

A par futbollu........laikam jau, vajās atsaucības dēļ futbols būss tu-tūūūū.......

Lasītākie raksti

Jaunie raksti