O.k. Cik mums vaidzēs T vai B ????
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
O.k. Cik mums vaidzēs T vai B ????
to mēs nolemsim manā gastronomā
nu kuru pakjert vai varbuut kaads var mani pakjert??[addsig]
Es jau kadu varu pakert maršutā Jugla-Berģi-Lilaste, viena vieta ir točna! Bet Bizz, Tu jau pa citu galu plosies? Varbūt pakert Milzx un pa ceļam ZB spiegos savervet??
mans laikam shodien nebrauc - benzīnbākā iemeties Gobi tuksnesis, bet līdz algas dienai kāds laiks jānociešas
Man pašam tāds joks, ka ap 18:00 plānoju būt pie Juglas centra, bet bez auto... un censties kādu sazvanīt, kas nogādās tālāk līdz Lilastei... Tā kā ja ir kāds piedāvājums, tad atsūtiet pa iekšējo savu mob. Nr., lai varu sazvanīt... tā arī nesapratu, kas no MB ar ko un no kurienes brauks + kas mani varētu paķert...
Biz
Sorre - es jau tagad skrienu uz Gauju un tur pec tam paliksu pa nakti.
Asprashu liiga
Varetu konstateet faktu vai tur ir kadas ogles paliushas no ipriekshejaas reizes vai naf un ja nepiecieshams iegadaat.
P.S. Mosh bushu sodien pat pilla sastavaa
vot ja tu plaanotu buut vecmiilgraavii, vareetu pakjert[addsig]
Ogleem vajadzeetu buut, bet vispaar mees vareetu no sava paari palikushaas nopaardot [addsig]
Hammer! Tik sodien uzzināji??? Tapēc jau es , kad bijam pie Gvido, stastīju, ka Ievai esmu Voleja bildes sūtījis, a Tu atraucu, ka jau esi aizsūtījis... Tā arī nevareju toreiz saprast , no kurienes Tev var būt manas Māsīcas pasta adrese! Bet noklusēju, kas tik negadās šai dzīvē....
man buus patukshss auto - jaunaa paaudze no binoklja laikam npsabijaas. peec apm 1/2 stundas no paardaugavas, ja kas varu pa celjam kaut ko.
ZB ruullz! abaas liigaas
Nez: tas ir jaapostee ieks' "neticami, bet fakts"
Skarbakais tas ka LeTusshiem jaunajam kjirshsarkanajam autinjam ruusa bremzhu supportus saeedusi un tie iekjiileja
Nu mums pretinieki ir BĒ EM VĒ
La la lāāāā!
Šterns ir paspēlēts godīgā cīņā! Ne māsīcas un ne nebiedri spēles gaitā netika manīti, tākā šternu paspēlējāt godam!
Gvidi,kļūdīties esot cilvēcīgi,nevis BĒ EM VĒ,bet gan MBMV
sveiks ūdensputns! kāds bmbw kas tas tāds? nu j;ā, kādreiz gadsimta sākumos MB gribēja un varēja nopirkt BMW, bet BMW saņēmās un paglābās.....
Labvakar! vakar Jūs visus apskatīju...ļoti labi spēlējat...MB!
labrīt, sasolīju, sasolīju un nekā.... atvainojos.. sāku vakar vizināties un attapos tik tālu no Rīgas, ka Lilastē būtu bijis tikai pusnaktī... paārdījos pa maskavas šoseju...
Pirmās līgas laukumā es ir nenoderīgs! Labāk lai spēlē profi! Es pa otro pačubinājos! Labi vien ir! Ta vēl būtu MB iespēja palikt pie šterniem!
Upuris atmaksājās! Gan jau nākamreiz pirmās līgas laukumā uzlīdīšu un "patizlošos"
Sveiks,briesmekli!Tas nozīmē-viens bmw auto iekš MB >turbopīle Neko jau nebūtu nokavējis!
Tad kad ta futeni varees uzmaukt ?
Nu, jums komandā bija viens garš zvērs. Man liekas šim tīkls bija līdz zodam Vēl tagad ar šausmās atceros, ar kādu vieglumu viņš dabūja bumbas pāri tīklam, pat nepalecoties...
Labrītt! Jauks bij volejbolls! īsti gan neredzēju, ka tur profesionāļiem gāja, bet nu otrā līgā bij no MB puses raženi parstāvēta! Pirmai reizei tak nebija nemaz tik slikti??? Noveroju tik būtiskako atskirību starp pirmo un otro līgu, ja pirmā līgā bumbu sita tā, lai pretinieks to nenoķertu, tad mēs darījām gluzi otradi! Mūsu noteikumi ir humānāki.. Skaidrs ir viens, iesakto tradīciju obligati vaig turpināt!!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!