Sveiks,sviestc!Noteikti vajag turpināt!Tikai tas "tīkls",*****,ķēra bumbu un kokos magnēts ar bij noslēpts
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sveiks,sviestc!Noteikti vajag turpināt!Tikai tas "tīkls",*****,ķēra bumbu un kokos magnēts ar bij noslēpts
Nevajag tu-tuuuuuu !
Mosh var piesaistiit masas?
Ir ljautinji kam nekas nebuutu pret kaulu izlociishanu!
Varbūt labāk nē
Mēs labāk uzspēlēsim futbolu a to man tā KAULU IZLOCĪŠANAS ideja izklausās pārāk ekstrēma
O.K. piesaistam masas, a to nu tas pagājšpiektdienas futenis točss bij parodija! Vaig nu vismaz kadus 10 cilvekus, lai var par speli domat! Hercogs grib BMW klubu parstavēt??? Tad koooperejies ar Skeram! Ah jā, starp citu, viņs mekle Huļiganku, tev naf gadījumā???
Huljigankas man nav !
Un patiesiibaa arii BMW man a vairs nav !
Vareetu motociklistus paarstaaveet !
Streetfighters nemirst !
Hercog - a tu panjemsi līdzi to meiteni kas tev dod lietas kas citiem sapņos nerādās - cilvēki vienkārši sākuši interesēties kas tās par lietām
Es laikam šoreiz būs klāt.
Paņemt kādu normālu peoplzu līdzi?
Kranci pakjer savu sievu ar tad jau mosh vinjas daliisies ar pieredzi !
Tad kaa tad ar baikeru team gaidiisiet
Da no muuseejiem neviens jau sen neko smagaaku par glaaziiti nav ceelis !
Un ne tuvu nav ne Verstapovskis jeb kaa vinju tur!
Tad jau izskatās ka futbolls būss.......Turbo, aļjooo, varbūt arī Tev nav bail no bumbas???
Mans gan vēl funktierē,vakar tā bumba jau skrēja virsū,ui,briesmīgi
Ar kaju iespert ir vieglāk...... un laukums ir lielaks, kur mukt....Nebaidies, man pašam ir bail.....
Hercogs chau!
Un nebuus taa ka tu te piespamosi visu topicu ja![addsig]
otraa liiga - taa ir lieta!
varbuut veel kaadam ir kaada volejbola bumba, kas ir maigāka un mīkstāka par to "soft" modeli ap kuru mēs vakar cīnījāmies?
Paldies Tev,sviestc,par atbalztu Bet ko darīt,kad tu cilvēks viņai taisies trāpīt,bet tā sasodītā ņem un pamūk sāņus
2 Shavka !
Tu te mani neregulee !
Ta bumba bij drusku parpumpēta! Līdz nakošreizei gaiss noies! Būss jau labak!
Nezinīt,es jau ar saku,ka tā bumba nebij īsti godīga pret mums
PAr savu klātbūtni futbola atrakcionā nezinu>>> redzēs kā sabīdīsies lietas! Daudz darāmā!
kas tā par demokrātijas formu ar to moderatoru? Kredis taupa laiku?
Ja Tu uzskati, ka šis topiks ir izveidots neatbilstošā vietā vai tas vispār nav lietderīgs, ziņo par to iAuto moderatoram!
Ievadi pamatojumu, kāpēc šis topiks būtu jāizdzēš:
Kas tas par sviestu
droši vien topiku ir par daudz un lai saprastu ko dzēst ārā un nobūtu jāuzņemas atbildība un līdz ar to arī kritika - daļa atbildības ir jāuzņemas lietotājiem.
normāli!
Tas kas mulsina ir vieta - tuuliit aiz pēdējā komentāra Tev liek aizdomāties - a nafig vispār šāds topiks?
Varbūt derētu arī brīdinājums:
pirms komentē, padomā vai Tu tomēr nesi darbā un Tev nav citas prioritātes
Tas ir lai zonu varētu attīrīt no VISĀDU xxxxxx muļķīgiem topiem>> kāpēc volvo ir kantains, SAAB purksķ un nelido, vai sievietēm siksna ir jāliek, kurā pusē kam kas karājas vai stāvv utt utjp
Labi ir ka tā varēs tikt vaļā no beztēmas topiem
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!