Sviestc: tu visu paspēji..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sviestc: tu visu paspēji..
Neapgaismosi drusku...uz ko es paspeju, kas tad notiks futbolla un no ka MB ir jabaidās???
es tik MB mazliet pabaidīju, bet viņi nenobijās, nu lai jau.. viss kārtībā!
Samsi,
Tu te beidz podus vārīt Ja tu visus Mbistus aizbiedēsi, kas taz rīt atkal ZB komandai pa kaklu voleibolā sados
Varbūt nedaudz mainīt speles noteikumus??? http://www.delfi.lv/archive/article.php?id=8748220&ndate=1091394000&categoryID=175
Rīt pēc katra gūtā punkta MB būs jāiedzer 100g un jāuzdzer T. Tad jau būs viss kārtībā!
Nu ko??? MB sabijās????
es jau vairs nebiedēju.. nu pietiek ..
Zinu gan, no kaa MB nobiitos. No kaada zviedru traktora
Oho, un veel MB jaabiistaas, ka ar vinjiem nenotiek shitaa: Šodien pirms pusdienlaika Juglā atskanējis sprādziens. Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību birojā TVNET noskaidroja, ka plkst. 12.00 pie nama Brīvības ielā 412 deg džips "Mercedes Benz G500", un ir aizdegusies vēl viena automašīna. Viens cilvēks negadījumā ir sadedzis un vēl vismaz viens cilvēks ir smagi cietis.
Ohooo, kakenitei jauna seja!
Labrītt! palasījos MB majas lapā, šie tur Meiteņu komandu koplektē!! Mes arī kompletesim?? Kurš ta speles ZB pusē??
Un kurš cīnīsies ar mani rītt Lilastē litrabollā??
Meiteņu komandai vienīgās cerības ir kakenite un aqualily
2Sviestc!
PM dabūji?
Litrbols iet biku secen! Bet ja kāds mani transportē no Carnikasvas līdz Lilastei un atpakaļ, var padomāt!
Tevi spičbuk vēl sestdien tākā tā jāredz būs!
Un Girle jau arī to pūslī mīca un N8 arī var piedabūt! Nebūs tik traki!
2Hammer!
=domājam = darām vai tik neesam dvīņi!?
Varbūt mums ar samu arī beidzot jāsāk trenēties ?P
Es varu piesaistīt volejbollisti un pilotu viena persona, un tad Gvido pa ceļam pakert līdz litrabollot! Ziņu iečekoju, bet naf mans profils!
Gvido - varu paķert cik tur lieki km sanāk?
Nu ja meitenju komandu, tad luudzu uz naakamo vai pat aiznaakamo nedeelju-ak darbi, darbinji
P.S Gvido, tad paķert??? Un kas tad būss sestdien?
Kranci, nekas daudz lieks naf, ar paris T būtu japietiek!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!