ElSprogo sveicieni vārda dienā! Gatavojies, lūdzu vasaras mačiem!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ElSprogo sveicieni vārda dienā! Gatavojies, lūdzu vasaras mačiem!
taatad, situaacija ir sekojosha, taapat kaa pagaajusho gadu, arii shogad treshdienaas mums ir iespeeja bumbot Lilastee, ar taadu atshkjiriibu, ka pa 25 Ls par treshdienu un liidz plkst 24. tie kas njem papildus opciju naktsmaajas vai pirti liidz cik nu gribaas, tuso, kameer tik ilgi, cik samaksaats. pirts cena 5 ls stundaa, naktsmaajas 6 ls. laipni luugti Lilastee un paraadam viens otram, kursh ir tas varenaakais voleja guru
The show must go on! Yeah! Kad apmēram ir doma startēt?
nu kaa paliks siltaaks, taa aidaa
jopsā.. maijā jau toč būšot silti.. tā tauta runā..
taatad taa, piedaavaaju atklaat sezonu 4. maijaa, pirms tam aizejot pie Briiviibas piemineklja apdaliitos iztramdiit.
SuperZigis rakstīja:
bizenajs rakstīja:taatad taa, piedaavaaju atklaat sezonu 4. maijaa, pirms tam aizejot pie Briiviibas piemineklja apdaliitos iztramdiit.
piedāvāju jau laikus iepirkt alu, ar ko remdēt bēdas par kārtējo sagrāvi no MB komandas!
dzirdeejaat, kaa vinjsh muus, un mees to taa atstaasim??? neee, mees MB iedziisim zemee un uzliksim pieminjas ziimi, a saaksim mees arto, ka Mipe mainiis ticiibu uz SAAB
4 maijā ir pēdējā brīvemdiena pirms izšķiras insbrukā!
MANS BŪS HITLERA LIGZDĀ! un vai bušs atļāva izklaides?
Vo Skeramam akal radās jautājums sakarā ar tām maksām - maksā arī līdzjutēji, vai tikai tie, kas spēlē?
buutiibaa visi, patreiz ir taa, ka par reizi maksaajam 25 ls, ja tautas buus dika daudz, nu tur 40 un vairaak, buus vairaak jaapikjo. pirts ir atsevishkja samaksa 10 ls un 2 stundas pirteejies, gribi vairaak, 5ls par stundu un aidaa, gribi palikt pa nakti, 6 ls un dauzies kaut liidz riitam.
izskatās ka nāxies izpirkt to pirti un aicināt iekšā pa latu kas ar mani sia uz pusēm?
piedalos, ja ārā arī laiž pa latu
nu bei!!! ārā pa buču ?..
diggen rakstīja:nu bei!!! ārā pa buču ?..
Tā Tu līdzgājējus nedabūsi!!!!!
kāda sagrāve, pirtī ZB viennozīmīgi vinnēs.. !!
kāda sagrāve, pirtī ZB viennozīmīgi vinnēs.. !!
MAN raxtic 101 un nosaukums KAILS ar visiem ragiem
Labdien!!
Atvainojos, bet 4.05. kaut kas notiek vai nē???
esmu pieteicis sezonas saakumu!!! nekas nenotiks tiaki tad, ja buus lietus, taakaa tauta, 4. peec piknikiem un izbraukumiem pie dabas maates tvirtaas kruuts, tiekamies Lilastee!!!
nu taapat davai uz 19:00
SuperZigis rakstīja:
bizenajs rakstīja:esmu pieteicis sezonas saakumu!!! nekas nenotiks tiaki tad, ja buus lietus, taakaa tauta, 4. peec piknikiem un izbraukumiem pie dabas maates tvirtaas kruuts, tiekamies Lilastee!!!
esi pieteicis zaudējumu sezonas atsākšanos
maini runu, vai arii paliec vaaczemee.
SuperZigis rakstīja:
bizenajs rakstīja:maini runu, vai arii paliec vaaczemee.
nespīd.... Jau drīz es atkal aršu Latvijas laukus un arumus......ar zvaigzni uz kapota!
chreisler esi nopircis??? nevar buut tachu , ka Tu jauc stringus ar zvaigzni
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!