Kad? Kur? Ieksha? Aaraa?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kad? Kur? Ieksha? Aaraa?
Taisam sēņu ēšanas turnīru ar kopīgu pēcārstēšanos!
Nav laika bumbu dzenāt
Pie izdevības piebiedrošos neaicināts!
Ta ka esmu stude foreva - tumshajos gadalaikos parakstos pa retam tikai uz kadu "dambretes" sesiju.
Kredok!
Nebūtu tik tāļu ar kājām uz mājām jāvelk, varētu kaut katru sestdienu dambreti uzvilkt!
Labrītt! Rītvakar pl.19.00 jau zināmā vietā Juglā notiks futbolla spele ar MB klubu! Kurš vell velas piedalīties šajās, vienas no pedējām šī gada brīvdabas sporta aktivitatēm???????????
Taads aukstuminjsh uznaacis un es taa arii nepaspeeju ne reizi ar jums patuseet
Uz ziemu jkāžociņš paliek pūkaināks un biezāks!
Vērtība pieaug!
Ir stimuls medīt, tikai prātīgi ka nesabojā!
zakenite rakstīja:Taads aukstuminjsh uznaacis un es taa arii nepaspeeju ne reizi ar jums patuseet
Gan jau būs vēl! Ja ne ārā tad vismaz kādā siltākā vietiņā!
SuperZigis, istinu glagoļiš, Sviests pāri visiem! Es šogad diemžēl nevienu reizi neizkasījos uzspēlēt pat pludmales futbolu, un rādās, ka šogad tas tā arī nenotiks, jo arī rīt visu dienu līdz 23.00 esmu prom...
SuperZigis rakstīja:zaķi......!!! medību sezona atsākas...sargies......
visu zemju mednieki un lūrētāji - foreva ruullzz!
Palēnām, pamazām jau kads ko čukst....ka būšot...spelētaju skaits izkristalizēsies rīt!!!
Tā tā tā!
Man sārto acu uzparikte vienmēr pa rokai!
Bīstieties!
Manējie nesaprot, ko tas verķis dara bardačokā ( cimdu kastē, vai kā tur viņu sauc! )
Sveiks Gvido!!! Ko tu tur pļuksti?? Labāk aun kajas un brauc rīt uz speli! A pecāk pa vienam T aizvejā!!
Nu nekonkreeta tauta juus esat
Es jau svarcinjus biju aiznjeemies un apkopeejai puteklju birstes nospeeru bet futboola nebuusssss
Jāāā.......MB..... obidno.......... ka tā.....es jau arī biju ar Mammu sarunajis, ka šovakar varēšu ilgāk palikt ārā līdz pat 22.00........bet nu......viss velti........
Es ar tāds apaukstējies zin.....varbūt dambreti ar gorilku " Perec s Mjodom" +ogurčiks,+šcesnočiks,+luks and hlebuška uzspelēt????
A es arī drīkstu?
Bastardinjsj rakstīja:A es arī drīkstu?
Labāk atļauju neprasīt, bet iesperties pašā labakajā brīdī!
Nu, Veči! Kur tad tieši svinam?? Mans arī tad zin piebrauks!!!
kur svietc, kam sviests?
Vecrīga...... Kā tikt turp? Un ka atpakaļj??? Un vai gorilka tur ir???
Tev sviest bremzes dbenaa
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!