es arī darba dēļ šonedēļ nekur ne ar vienu "nespēlējos" toties pēc tam!!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es arī darba dēļ šonedēļ nekur ne ar vienu "nespēlējos" toties pēc tam!!
... un man vēl "alma mana māte" visam pa vidu..
Labrītt! jauki bija censties paripinat bummbu....Un tātad rezultats, cik noprotu ir sekojošs Pirma vieta ( Ka vienmer ) SAAB...., otra vieta Volvo......un MB zaudeja visiem!
Nepiedalīšanās=zaudējums, jeb precīzāk pilnīga kapitulacija, jeb latviskojot.....sabaidīšanās no specīgiem pretiniekiem!
Man arī izdevas uzrādīt nopietnus sasniegumus, šaja reize spelejot es visas bumbas trapīju tikai un vienīgi savā celiņā......man ne vienmer ta gadās!
sviesc nemelo, viņš tikai kuļ sviestu
Jā jā! Viņš ir melis!
Nu vooo Vulvas kolektīvi izplata dezinformaciju publiska vietā!!!! Kur tad visi Saab draiveri, Bouling dalībnieki??? Pasak Jūs ar kadu biezu vardu...no serijās.." Dāā Petrof, eto točna" lai man te vienam naf pret Vulvu dezinfo jacīnas!
Sama , kas tad nu ?
Pēteri ar juriem ir labaakie ......
par viņiem pat dziesmas dzied
.. jā par Samām, gan nekas nav dzirdēts, ja nu vienīgi kādu serenādi varētu sacerēt..
Sveiciens aktiivistiem! Vai neesat domaajushi par kaadu vienojoshu ziemas sporta veidu?
esam... zaķu medības... tās varētu vienot... jā...
dereetu atjaunot draudziigaas saites ar draudziigajiem klubiem, bet - auksc, tumšs, slapjš brrr
bet ja noiireetu kaadu zaali ar pirti un ... ...
Nezinite rakstījaereetu atjaunot draudziigaas saites ar draudziigajiem klubiem, bet - auksc, tumšs, slapjš brrr
bet ja noiireetu kaadu zaali ar pirti un ... ...
jā.... tas arī būtu labs... sporta veids... jā...
Loms, tu atkal par litrabolu? Anyway, kautkādu zāli sportam atrast nevajadzētu būt lielām problēmām, vienīgi tad jāizdomā, ko tad mēs varētu spēlēt.
hammers rakstīja:Biz > Informaaciju, luudzu !
buus buus, viss buus, akcepts dots, par naudaam sveetdien nerunaajaam, es buushu tur sestdien, tad arii teikshu.
Jaa, jaa, viss buus.....A par ko runa, bliadz?
elSprogo rakstīja:Jaa, jaa, viss buus.....A par ko runa, bliadz?
par volejbolu turpat, kiur pagaajushogad.
starp citu kur bija MBclub uz SAABclub 7 gadu jubileju???
SZ jau buus olas aaraa, izskatas, ka veel kaads grib??
bizenāj... tu kļūsti bīstams... pirmajā pjankā tev būs jāamputē rokas... tā, apmēram līdz ceļiem....
Loms rakstīja:bizenāj... tu kļūsti bīstams... pirmajā pjankā tev būs jāamputē rokas... tā, apmēram līdz ceļiem....
nu vo galvenais atstaajiet riikli, kur to dziru liet
duadz pļāpāsi.. i desiņu ar tur pat..
dod pirti labāk..
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!