Čiekurkalnā "Daiļrade" pie Kaspara. Vīrs ar smadzenēm. Laikam nav no lētākiem.[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Čiekurkalnā "Daiļrade" pie Kaspara. Vīrs ar smadzenēm. Laikam nav no lētākiem.[addsig]
Labi ir tad, ja tas vīrs kas remontē tavu ZAZ jau ir remontējis kādus 10 tādus ZAZ. Jo tad viņam ir radusies vismaz kāda sajēga kā, kur un kāpēc. Vienvārd sakot jātaisa auto servisos kas specializējas tieši uz šo auto remontu Pats vienreiz pusstundu čakarējos kamēr nomainīju pakaļejām durvīm mazo stikliņu. Vienkārši nezināju tieši kā vajag pareizi to darītjo nebiju nekad mainījis Tagad zinu[addsig]
Labi servisi ir Gros auto. It sevisķi jaunajā centrā pie maiņas meistara Dzintara
Biju iebraucis jaunajaa Autofavoriita servii, tjipa normaali. Cennjiks vareeja buut zemaaks.
Tjipa pagaidaam var braugt uz Beno Auto aiz centrxsa. Vismaz pagaidaam kameer labie meistari nav aiztinushies prom. Svakas aldzinajas pie vinjiem.
labaakais no man zinaamajiem BMW servisiem prieksh BMW ir PERMALAT AUTO Volguntes ielaa 44 (laikam). Profesionaali vechi, pastaas un normaali pastaasta kas vainas ko vaidzeetu uzreiz taisiit kas var pagaidiit utt. 5ar pus gadu laikaa nekad ar shiem nau bijusi nekaada probleema[addsig]
to OPIS:
kura vieta ta "dailrade" atrodas? neba tas mebelju salons vai kavinjutur?
To anon'mais:
Cik zinu, tad šie taisās prom jau 10gadus! Bet sēž turpat! Un aldziņas viņiem mazas? [addsig]
de@#$%^&* ja vinji veel 10 gadus straadaatu. labi ja 3.
PERMALAT RULLEEEE[addsig]
Jaunajaa Autofavoriitaa ir viens praatiigs vecis-Didzis! Vienmeer censhaas paliidzeet![addsig]
Smukaam sievieteem visi gatavi paliidzeet, iipashi ja nekauleejoties samaksaa...
Ar labu vaardu varu nosaukt 'Permalat'.
Der gan tikai prieksh BMW. Cenas, aatrums, kvalitaate ok. Vienreiz vinji man pat naudu par darbu nepanjeema jo nokaveeja darbu izpildes laiku par 3h. Var buut cienjaa pret M3, bet vienalga neko taadu nekur citur 5g laikaa nebiju maniijis.
Sakarīgs serviss ir AMEIRA.Specializācija-amīšu autiņi,bet taisa arī citus.Labākie meistari ir Uldis uz savērsumu un Valdis par motoriem.[addsig]
Taisnība - AMEIRĀ zina ko dara vismaz ar amīšu autiņiem, par eiropas nezinu[addsig]
Permalat - rullē. Kvalitāte, ātrums un attieksme.[addsig]
AMEIRA's adrese: Brīvības iela 200-64
Telefons : 7310633[addsig]
Nu ko varbuut arii man ko pielikt ir pie shii sraksta?!!!!
Es nekad visu nedaru vienaa servisaa. Ja darbi kas ir saistiiti ar BMW hadeni un bremzeem, tad varu rekomendeet EURO STOP. Ja elektronika, tad velku uz OGRI, pie CSDD ir serviss Stallis- tur ir sakariigi chali, kuri necenshas tev vatii ausii bazt un garo latu pleest. Dzineejs- nu te ir jaapadomaa? Diizelis- vismaz BOSCH paarstaavnieciiba man iesaka Diizelservis R vai Rolis. Ja benziinieks tad tas sarakts ir ljoti garsh.
Patika Gros-auto pie Ulmaņa gatves aiz Shell,tik nezinu kā ar izdarītā darba garantijām jo izdrukā nekas nebija minēts.IESAKU.
HCT - jelgavas shosejas saakumaa labs ellju un riepu serviss - iipashi labs ar to ka dzeks forshi straadaa - patiikami iebraukt [addsig]
Labie servisi
Rakstiet par labiem, profesionāliem servisiem!