- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ameira Prāgas 2 remontē amerikāņu mašīnas bet citas laikam arī parasti var aizbraukt bez pieraksta un vienkaarsaakas lietas tiek salabotas stundas laikaa piemeeram bremžu disku + kluču maiņa Chrysler Vision maksaaja 100LVL Atlas motors tas pasaakums buutu sanaacis uz 150LVL + 2 nedeelas jaagada diski + nedeela kameer servisaa rindu sagaidiis uz nomainu.
Veel viens labs serviss ir Pie CSDD Tehniskaas apsskates stacijas kaa izej TA un kaut kas nav kaartiibaa taa kaa brauc pa vaartiem aaraa taa tiesi pretii tas serviss ir. Masiinu pienem bez rindas un visu izdara aatri.
Vislaabaak man patika sitas fakts: Kad autofavoriitaa Graudu 68 paprassiiju lai nodiagnosticee audi 100 uz TA stenda un lai pasaka kas ir labojams lai izietu TA tad saakaas: 3 dienas gadiiju lai tur vareetu aizbraukt (jo biju nodomaajis pie reizes uztaissiit motora diagnostiku) aizbraucu sie pasaka ka peec 2 dienaam buus visu apskatiijusi un ja kaadi defekti buus tad tos noveersiis. 2 dienas nav zvana zvanu pats 3 dienaa. Un tad sakaas man sie saka taa un taa remonts piekarei uz ~600LVL mani tas maigi sakot paarsteidza jo braucot masiinai nekas ne gaudoja ne grabeeja...
Aizbarucu uz TA tur protams so to atziimeeja kas buutu jaaizdara (lodbalsti, bremžu šļaukas, putekļu gumijas, izbaleejušas pagrieziena lampiņas) un tas viss tuuliit aizbraucu uz to servisu pretii TA šie uzreiz paneema mašīnu un peec 4 stundaam viss bija sataisiits un TA tikai izieta bez neviena aizraadiijuma. Kopaa remonts uz 120LVL kas mani patiikami paarsteidza jo peec taa ko sarakstiija autofavoriits biju rēķinaajies ka tik maksaas tikai nomainiitaas detaļas.
Kur ir kāds autoserviss kurs vareetu nodiagnosticēt audi 100 92.g 2.2Turbo 20V motoru un arii sataisiit (raustaas starp 3-4K RPM ja ber virsuu, normaali gaseejo iet normaali...
sataisiija? nikuja nesatasiija izbraucot no servisa jau pie pirmaas bremzeesanas kaut kaadi jociigi tirkšķi saaka paraadiities kas pirmss tam nebija. Peec tam peec 10 min atkal jau deg ABS AUS un visi prieki beigusies
tie aaksti domaa ka ja lampina ir nodzisusi tad viss ir kaartiibaa
nu nav taa vismaz vareja pasi izbraukt paarbaudiit....
Iepriekšējais servīzelis jau ir piegriezies.
Dzonijs_007 rakstīja:
Veel viens labs serviss ir Pie CSDD Tehniskaas apsskates stacijas kaa izej TA un kaut kas nav kaartiibaa taa kaa brauc pa vaartiem aaraa taa tiesi pretii tas serviss ir. Masiinu pienem bez rindas un visu izdara aatri.
nu nu... Es gan sjinii servii tikai lampinjas un ellju motoram mainiitu, jo bija LJOTI beediiga pieredze... kexi tipa sataisiija MEGANE I izpuuteeju - taa sataisija, ka braucot maajaas 1/2 celjaa dzirdu kautkaads diivains troksnis, izradaas, ka salaiduma vieta ir valjaa un skaraas pie pakaljeejaa tilta un grab.
Tad veel sjinii pat reizee tika mainiitas aizmurugureejaas bremzju uzlikas. NU TAA samainjia, ka peectam EA Raudas ielaa dzjeki ilgi reeca - kaa var to mehaanismu OTRAADI salikt...Toreiz pa to darbu samaksaaju laikam 126 Ls. Peec paartaisiisjanas vinji veel nekautreejaas paprasiit 6 Ls par kautko nezin ko... Nu piparu bode, nekas vairaak...
Savu MEGANE II laboju EA Raudas ielaa. Tur vismaz vari staaveet klaat un cjekot ko jamie dara... Un cenas arii nemaz TIK astronomiskas NAV!!!
405 rakstīja: Nav kādam zināms labs serviss, kur krāmējas ar pavecākiem vāciešiem. Man prasās remonts piekarei priekš C4.
Domāju, ka vari mēģināt savu vācieti aizdzīt uz YR... ja daudz darba, cenšas visu paveikt vienas dienas laikā, kaut arī ilgāk jāstrādā... Ja uzpeld kaut kādas neparedzētas problēmas (tipiski vecākiem auto), uzreiz zvana...
Pagaidām nekas nav plīsis, kas tur mainīts...
Jāatzīst, ka bija iebildumi... Saabam antifrīzu nedalēja... nācās pieliet pus litriņu...
iRAFAR rakstīja:
405 rakstīja: Nav kādam zināms labs serviss, kur krāmējas ar pavecākiem vāciešiem. Man prasās remonts piekarei priekš C4.
Domāju, ka vari mēģināt savu vācieti aizdzīt uz YR... ja daudz darba, cenšas visu paveikt vienas dienas laikā, kaut arī ilgāk jāstrādā... Ja uzpeld kaut kādas neparedzētas problēmas (tipiski vecākiem auto), uzreiz zvana...
Paldīs
Jāatzīst, ka bija iebildumi... Saabam antifrīzu nedalēja... nācās pieliet pus litriņu...
iRAFAR rakstīja:
Paldies par padomu.
Aizbraucu pie viņiem un sitiena, bez zvanīšanas un pusstundas laikā viss bij chiki niki.
Neiesaku arī servisu AGM Miera ielā 79 - tikko veica vienkāršu virsbūved darbu remontu - daudz gļuku - bampera krāsojuma tonis atšķirās no pārējā, haubi slikti iztaisnoja, daudz sīkumus nav salikuši, utt.
lamerok rakstīja: Varbūt kādam no klātesošajiem ir bijusi darīšana ar Audi Centra servisu, Eizenšteina ielā?Gribētu 'dzirdēt kādas atsauksmes.
bij darīšana ar audi centru to kas pie biķernieku trases, nu cenas ir vnk super kosmos
kvalitāte arī super sūtīga
stāsts tāds: bij nozagts auto,pēc vairākiem mēn mūsu superpolicisti to tomēr atrada - defekti - uzlausta durvju serdene,aizdedzes serdene,nolausts logu apskalotāj slēdzis,pārsists karteris, nu karoč auto arī nevarēja iedarbināt jo bij nobloķēts audi org imobilaizers,
tātad tur sarunāju autiņa pilno diagnostiku lai autu atkal būtu braucams-n u džeki notāmēja biku virs 700ls- pēc mēneša zvana-viss super duper brauc pakaļ i rullē
, aizbraucu samaksāju un izbraucu- max ātrums ko varēja no auto izspiest bija 40 km/h!!!!!
pie bremzēšanas auto driblēja trakāk kā vibroplate
džeki protams attaisnojās tā nekuja nav viņu vaina- davai otreiz diagnostiku uc uiņas
, ok vēl pēc 2 nedēļām tie bij paveikuši šo varoņdarbu(diagnostiku) un secināja ka šoreiz TIKAI VARBŪT VAJAGOT SĀKT ar turbīnas maiņu lai auto ietu un ar bremžu kluču un disku maiņu lai normāli varētu nobremzēt...- šoreiz cena jau bij ap 1400 ls - nu loģiski ka es nepiekritu- bet šitie pidorasoni vēl nokāsa 80 ls par -VARBŪT tā varētu būt problēma diagnostiku:
(par šo diagnostiku tipa pilno jau samaksāju 1 reizē) vnk psc - adam auto ir konkrēti kropļi
p.s. lieki piebilst ka autiņi savedu kārtība pa 320 ls citā servisā! un arī savu super duper divreizējo pilno diagnostiku viņi bij uzstrādijuši nepareizi ![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21