bet vai ta auto iekshaa jaakaapj lai kaifotu?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
bet vai ta auto iekshaa jaakaapj lai kaifotu?
Kamikadze rakstīja: bet vai ta auto iekshaa jaakaapj lai kaifotu?
nu vismaz es viennozīmīgi un arī koriši lielākoties pērk tādus ratus, lai pēc tam nav uz citiem skatoties siekala jātecina...
nafigator ko smiltene dariji???
nafigators rakstīja:
nu vismaz es viennozīmīgi un arī koriši lielākoties pērk tādus ratus, lai pēc tam nav uz citiem skatoties siekala jātecina...
respektiivi, peerkat Lexusus, BMW M5, Bentlijus, etc?
smonG rakstīja:
nafigators rakstīja:
nekādi nespēju saprast, nu ko lauži atrod tajās mazajās konservu bundžās??? sēdi kā virtuvē uz taburetes, ne tur dinamikas, ne komforta, pēc lētuma ož... kāds tur kaifs vispār???
nu te pēc lētas plātīšanās sāk ost...
Vēlviens "ekonomists-racionālis"
Smiltenē biju caurbraucot, aiz gara laika vnk vizinājos pa Vidzemi. Iemēģināju slaveno Smiltene-Strenči ceļu, uh........
Jautajums VWfanam. Vai tu rekinaji visus izdevumus ari pirms Merivas pirkshanas? Atceros ka tu ieprieksh tirgoji VW Vento V6...Kads tam autinjam bija paterinjsh. Un ar V6 tu ari brauci uz ~70km/h?
Cilvēki dalās 2 daļās - tie kam auto ir pārvietošanās līdzeklis un tie, kam tas papildus ir arī tāds kā kulta objekts. Vieni otrus nekad nesapratīs...
kas tad tur slavens taja cela smiltene strenči???Tas ka likumains vai???
labak braukt ar vecu un kvalitativu,ka nekas negrab,neka ar jaunu un nekvalitativu
Kamikadze rakstīja:
nafigators rakstīja:
Ja var atļauties kapēc nē? Fans piemēram 10k atdeva par jaunu merivu, pa 10k var nopirkt labu lietotu Chrysler Concorde vai LHS un vēl pāri paliek.
batka rakstīja: kas tad tur slavens taja cela smiltene strenči???Tas ka likumains vai???
Aha. Nebiju braucis tur, drūmi patika
"ekonomists-racionālis" - nu kā lai tev izskaidro... tipa labāk jauna, ekomiska, uz apdares materiāliem pieveram acis utt. Varbūt jau ka kļūdos...
Ja nu tas ir viens no likumainakajiem celiem ko zinu
batka rakstīja: Ja nu tas ir viens no likumainakajiem celiem ko zinu
Nākamreiz tur ar kādu subāriņu būs jāaizbrauc
smonG rakstīja:
P.S. Vidējais dzinēja tilpums man piederošajam vieglajam pasažieru transportam ir 3.85 litri...
Diez vai ir tik precīzs. Parasti dzinēja tilpums nekad nav tik apaļos ciparos kā 3,2, 4,0 utt. Piemēram, varētu būt 3 172 cm3 un attiecīgi 3 957 cm3.
NAIK rakstīja: Jautajums VWfanam. Vai tu rekinaji visus izdevumus ari pirms Merivas pirkshanas? Atceros ka tu ieprieksh tirgoji VW Vento V6...Kads tam autinjam bija paterinjsh. Un ar V6 tu ari brauci uz ~70km/h?
Jā, rēķināju gan. Nobraucu ar 1993.gada Volkswagen-Vento VR6 ar automātisko ātrumkārbu 2 gados un 5 mēnešos 42 tūkstošus km un nenožēloju, ka tas auto man bija. Patēriņš bija:
- pie 70 km/h - 7,0 litri uz 100 km;
- pie 80 km/h - 7,5 litri uz 100 km;
- pie 90 km/h - 8,0 litri uz 100 km;
- pie 100 km/h - 8,5 litri uz 100 km;
- pie 130 km/h - 10,0 litri uz 100 km.
- pilsētā - 12-18 litri uz 100 km atkarībā no apstākļiem.
Ar šo auto dažreiz arī sēņoju, taču vietās, kur tas citiem traucē, jau braucu ātrāk nekā jaunības gados.
smonG rakstīja:
smonG rakstīja:
nafigators rakstīja: Varbūt jau ka kļūdos...
varbūt gan...
P.S. Vidējais dzinēja tilpums man piederošajam vieglajam pasažieru transportam ir 3.85 litri...
Normāli tādi opeļi
VWfans rakstīja:
NAIK rakstīja: Jautajums VWfanam. Vai tu rekinaji visus izdevumus ari pirms Merivas pirkshanas? Atceros ka tu ieprieksh tirgoji VW Vento V6...Kads tam autinjam bija paterinjsh. Un ar V6 tu ari brauci uz ~70km/h?
Jā, rēķināju gan. Nobraucu ar 1993.gada Volkswagen-Vento VR6 ar automātisko ātrumkārbu 2 gados un 5 mēnešos 42 tūkstošus km un nenožēloju, ka tas auto man bija. Patēriņš bija:
Ar šo auto dažreiz arī sēņoju, taču vietās, kur tas citiem traucē, jau braucu ātrāk nekā jaunības gados.
Fan, nepūt pīlītes. Tev max speed esot 105km/h! Kā tad tu zini, cik rij pie 130km/h???
"Ar šo auto dažreiz arī sēņoju, taču vietās, kur tas citiem traucē" - a par šito tevi sist, sist un vēlreiz sist un tad vēl sist!!!
smonG rakstīja:
neрieрisies
Take it easy! Es jau tikai humoram un Merivas topika popularitātes paaugstināšanai!
Peace?
nafigators rakstīja:
VWfans rakstīja:
Fan, nepūt pīlītes. Tev max speed esot 105km/h! Kā tad tu zini, cik rij pie 130km/h???
"Ar šo auto dažreiz arī sēņoju, taču vietās, kur tas citiem traucē" - a par šito tevi sist, sist un vēlreiz sist un tad vēl sist!!!
Pirmkārt. Ar 130 km/h man reiz nācās nobraukt labu gabalu pa lielisko Kauņas-Klaipēdas maģistrāli. Toreiz uzliku ,,uz nullēm,, borta datoru un nofiksēju patēriņu, un tas sanāca 10,0 litri uz 100 km. Savukārt ar ātrumiem 110-120 km/h man negadījās braukt, tamdēļ pie tādiem patēriņu nepateikšu.
Otrkārt. Lasi tekstu uzmanīgāk! Arī ar Vento-VR6 es sēņoju tur, kur citiem netraucēju. Taču, sabiedriskās domas spiediena vadīts, intensīvas satiksmes posmos uzsāku braukt ātrāk nekā agrāk jaunībā ar citiem auto.
Fan,-copy/paste:::: Ar šo auto dažreiz arī sēņoju, taču vietās, kur tas citiem traucē!!!!!!!! IZLASI VĒLREIZ!!!
Kad uz 130km/h brauci, blakus šoferim sēdēji un nofiksēji to borta kompi?
batka rakstīja: Fans raxtija ka gribejis sevi palutinat ar jaunu auto,bet tas jau ir mokas braukt maza mašina kas vel knapi kust uz priekšu un ari nedroša ir jo mes tak trakie braucam virs 100....kads butu viņam parsteigums pabraukt ar 10 gadigu bmw!!!!Tad viņs saprastu kas ir auto ar ko sevi palutinat
730d piemērām....
nafigators rakstīja:
Kamikadze rakstīja:
nafigators rakstīja:
Ja var atļauties kapēc nē? Fans piemēram 10k atdeva par jaunu merivu, pa 10k var nopirkt labu lietotu Chrysler Concorde vai LHS un vēl pāri paliek.
priekš kam amerikāņui šrotus? tuir jau septītais bembuks zem 10 gadiem labs sanāk....
Fanu vajadzētu iesēdināt korvetē, sasiet kājas pie krēsla un uzmest svina kluci uz gāzes pedāļa
modena rakstīja:
nafigators rakstīja:
Kamikadze rakstīja:
nafigators rakstīja:
priekš kam amerikāņui šrotus? tuir jau septītais bembuks zem 10 gadiem labs sanāk....
Liela daļa no tiem, kas no sedmjorkām pārsēžas uz amerikāņiem, nelabprāt sēžas atpakaļ. Savkārt, lielākoties tie, kas ar amerikāņiem braukā, sedmjorkās vispār nesēžas iekšā. Concorde/LHS ~2000. gada maksā vidēji ap 6/7k EUR. Sedmjorku nopirksi tādu??? Un BMW saka, ka dārgāks ekspluatācijā esot.
P.S. Man BMW necik neinteresē un par viņiem neko nezinu un zināt negribu, tāka +/- pēc nostāstiem
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs