deds rakstīja:
Ezis2f rakstīja:
deds rakstīja:
deds rakstīja:
Ezis2f rakstīja: Ir AC200. Kadam ir interese?
cik gribi par savu numuru piedavajumu suti uz aivis389@inbox.lv
????
Cik dosi?
65
es 70 dodu..
deds rakstīja:
Ezis2f rakstīja:
deds rakstīja:
deds rakstīja:
Ezis2f rakstīja: Ir AC200. Kadam ir interese?
cik gribi par savu numuru piedavajumu suti uz aivis389@inbox.lv
????
Cik dosi?
65
es 70 dodu..
a man po man jau ir CS-540
OM sērijas numuri populāri clvēku aprindās, kas ir saistīti ar jogas padarīšanu. OM tas nozīmējot sveiciens, pagodinājums. Tāda infa ienāca gadu vai divus atpakaļ, tapēc varbūt atmiņa mani viļ. Ja pareizi atceros man šo pastāstija OM numura īpašnieks.
Pats arī uzskatu, jo numurs raibāks, jo mazāk krīt acīs un grūtāk atcerēties.
deksters rakstīja: Ir T8167LR.
Kurš cik dod?
stāv uz lambordžīnī??
Nu nevar nodzīvot dzīvi neiedzīvojoties nelabvēļos. ))
A nav pofig kāds numurs?
Napalms rakstīja: A nav pofig kāds numurs?
Visiem nav. Ja būtu, tad nebūtu piedāvājuma par 2500Ls
Man personīgi tas atgādina bērnudārzu: "Gribu lūk tieši to spēļmantiņu"
tas izceļ tos cilvēkus kam nauda īpaši netrūkst, un viņi arī grib izcelties
Gnoms rakstīja:
Napalms rakstīja: Man personīgi tas atgādina bērnudārzu: "Gribu lūk tieši to spēļmantiņu"
ei, bet tāda ir dzīve... LC taču arī pirki, jo gribēji tieši to spēļmantiņu... pie citām iespējām gribētos citas spēļmantiņas, vai ne?
Dabīgi, ka pie citām iespējām būtu cita spēļmantiņa (pilnīgi pieļauju, ka arī citas markas), bet tomēr Tu salīdzini drusku nesalīdzināmas lietas: auto, kuram ir konkrēta, manā prasībām atbilstoša funkcionāla nozīme. Savs konkrēts uzdevums - vadāt manu pēcpusi un co pa sliktiem ceļiem. Un bleķa gabalu, kam šejienes terminoloģiju lietojot, ir tikai krāna staipīšanas nozīme.
Gnoms rakstīja: ja man šķiet, ka auto, kuram ir konkrēta, manā prasībām atbilstoša funkcionāla nozīme, izpildīs konkrētu uzdevumu - vadās manu pēcpusi un co pa sliktajiem ceļiem ar to bleķa gabalu labāk/mīkstāk un man tas ir patīkami, kāpēc ne?
Es jau nesaku, ka nevar, nedrīkst. Var un drīkst. Es tikai neizprotu, kādā veidā bleķa gabals, kas pieskrūvēts priekšmetam, kuram jau (daudzmaz) piemīt prasībām atbilstošas īpašības uzlabo šī priekšmeta īpašības.
Tas ir tāds ,noteiktā sabiedrības lokā pieņemts mīts,ar kura starpniecību tiek norādīta kaut kāda mistiska piederība kaut kam. Neapzināta,mītiska,mistiska apziņa. Karoče,virtuāla lieta tā numuru padarīšana. Iespējams,ka tā ir vienkārši modes lieta-uzlikt savam auto kādu atšķirīgāku zīmi.
deksters rakstīja: Tas ir tāds ,noteiktā sabiedrības lokā pieņemts mīts,ar kura starpniecību tiek norādīta kaut kāda mistiska piederība kaut kam. Neapzināta,mītiska,mistiska apziņa. Karoče,virtuāla lieta tā numuru padarīšana. Iespējams,ka tā ir vienkārši modes lieta-uzlikt savam auto kādu atšķirīgāku zīmi.
atshkjiriigaaku ziimi?
man arii ir atshkjiriiga numura ziima )
Kaa nekaa katra no shiim ziimeem ir unikaala :]
varu piedāvāt EF 5454 vai AF 525
ja kādam traki vajag, tad arī samaksās pieņemami
ibio rakstīja: moš kādam vajag AM28
garāžā mētājas 2 tādi, tik nezinu kā ar piereģistrēšanu
uzini kā ar pieriģestrešanu ņemu
F323F rakstīja: varu piedāvāt EF 5454 vai AF 525
par AF525 varetu sarunat atsuti tel.num.uz aivis389@inbox.lv
deds rakstīja:
Vajag zināt cik dosi, varbūt kāds dos vairāk
F323F rakstīja:
deds rakstīja:
Vajag zināt cik dosi, varbūt kāds dos vairāk
70
F323F rakstīja: varu piedāvāt AF 525
Šitais diezgan daudzus varētu interesēt, piedāvā powerā. Radiniekam, pērkot 525to, xx525 iedeva bonusā
tas ir 70 + sedz man izmaksas jaunu numuru nokārtošanai..?
Man ar ir 525, bet nāca ar citu nr, dabūju sarūpēt sev pats to 525, tagad auto tiek tirgots nost un domāju, ka varētu kādu interesēt, jo šitais ir pieprasīts apriņķī..
Ir viena feina numura zīme, katreiz to ieraugot ierēcu atceroties kā es viņu izlasiju.
Proti: EM 1, numurs kā numurs, bet izlasiet krieviski (tipa JEM ODIN!) ))
Par tēmu:
tad jau labāk OM-3 = OME
pārdodu numuru SM 32
Pirkt,pārdot,mainīt V/N zīmes
Mainu OM-9 pret MA-9, PE-9, PM-9, AL-9, AG-9, AP-9, LE-9, PA-9
tālr: 29218597