kas Jums ēst nau ko, ka nummuri jātirgo nost?????
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kas Jums ēst nau ko, ka nummuri jātirgo nost?????
Lasu un rēcu..tālāk vairs nav kur...drīz jau ar vecām apenēm sāks tirgoties.....
KM rakstīja: pārdodu numuru SM 32
šis numurs kā reiz derēs 32 gadus vecam (jaunam) sadomazohistam
V8 rakstīja: Lasu un rēcu..tālāk vairs nav kur...drīz jau ar vecām apenēm sāks tirgoties.....
nu bet kas tur tik shausmiigs? nr tirdznieciiba sit augstu vilni ne jau pirmo gadu, nez kaapeec tagad visi bljauj..
ibio rakstīja: tev vajag uzzini pats. zvani CSDD. cik zinu auto uz kā bija ir OOOO100, tika nošķilts, aizgādāts uz šrotu, bet Nr palika garāžā.
cena domāju kādi 80 Ls, plus visas formalitātes.
"NORMĀLS" pārdevējs !!!
ibio rakstīja:
deds rakstīja:
ibio rakstīja: moš kādam vajag AM28
garāžā mētājas 2 tādi, tik nezinu kā ar piereģistrēšanu
uzini kā ar pieriģestrešanu ņemu
tev vajag uzzini pats. zvani CSDD. cik zinu auto uz kā bija ir OOOO100, tika nošķilts, aizgādāts uz šrotu, bet Nr palika garāžā.
cena domāju kādi 80 Ls, plus visas formalitātes.
tehnisko pasi vari dabūt?
Man ir numurs DC 5687 ir kāda interese?
vienigais kas ir cieņā ir ZZ 1234
normala teema ir numuru tirdznieciba..
viena ku nja pat rakstu par to sarakstija tvnet.lv
tirdznieciba daleji notiek korumpetibas delj no csdd puses izdodot labos numurus saviem kadriem///
cik esmu registrejis masinas,nevienu reizi neesmu redzejis ka izveles numuru XX 1,xx 2, xx3 utt
pirms sakas "mana" KM serija,tad devos jautat pec KM17, KM1 vai KM99,KM77, KM55, uz ko man atbildeja ,ka tie numuri ir iznemti..
kada veida godigi vinji ir iznemti,ja vel nav izlikti ka izveles numuri..
par xx777 visapr nav ko runat/// tads mums CSDD
Atslodzei par tēmu: čalim respekt par numura DM-101 iegūšanu: www.bmwpower.lv/... . Vienīgais, kas pārsteidza pie tās galerijas ir komentāri - es nebrīnos, ka sīkie nezin, kas ir DM, bet brīnos par to, ka tagad jaunatne ar nezināšanu lepojas!? Kad mēs augām, tad nezināt kādu vokāli instrumentālo ansambli, ko zin klasesbiedrs, bija kauns, pat ja tā nepatika bija pačots zināt par ko ir runa
Kad pirku pirmo auto, tad par šo numuru aizdomājos, sen tas bija, kādi 10gadi vismaz atpakaļ.
ER-6998 pieejams par briivu peerkot VW New Beetle www.iauto.lv/...
Yukki rakstīja: Atslodzei par tēmu: čalim respekt par numura DM-101 iegūšanu: www.bmwpower.lv/... . Vienīgais, kas pārsteidza pie tās galerijas ir komentāri - es nebrīnos, ka sīkie nezin, kas ir DM, bet brīnos par to, ka tagad jaunatne ar nezināšanu lepojas!? Kad mēs augām, tad nezināt kādu vokāli instrumentālo ansambli, ko zin klasesbiedrs, bija kauns, pat ja tā nepatika bija pačots zināt par ko ir runa
Kad pirku pirmo auto, tad par šo numuru aizdomājos, sen tas bija, kādi 10gadi vismaz atpakaļ.
s uds tas numurs + dir sana par 4 ciparu summas piedavasanu!
reku var pārbaudīt uz kādas mašinas stāv interesejošais nambers
Gnoms rakstīja:
seaman rakstīja: reku var pārbaudīt uz kādas mašinas stāv interesejošais nambers
ps.id.lv/...
neprecīzi...
man visi sakrita, tikai modeli jaunākie
seaman rakstīja: reku var pārbaudīt uz kādas mašinas stāv interesejošais nambers
ps.id.lv/...
Kas tā pa kuiņu? Pilnīgu bezsakaru uzrāda
ps.id.lv/...
Vai nav ērtāk to uzzināt caur CSDD mājaslapā piedāvāto ikgadējās valsts nodevas kalkulatoru???
Yukki rakstīja: Atslodzei par tēmu: čalim respekt par numura DM-101 iegūšanu: www.bmwpower.lv/... . Vienīgais, kas pārsteidza pie tās galerijas ir komentāri - es nebrīnos, ka sīkie nezin, kas ir DM, bet brīnos par to, ka tagad jaunatne ar nezināšanu lepojas!? Kad mēs augām, tad nezināt kādu vokāli instrumentālo ansambli, ko zin klasesbiedrs, bija kauns, pat ja tā nepatika bija pačots zināt par ko ir runa
Nekad neesmu īpaši fanojis par DM. Pilnīgi vienalga tāds numurs, ja godīgi. Un vispār - jo zīmīgāks numurs, jo mazāk cenšos respektēt uz ielas
edzulis rakstīja:
Nekad neesmu īpaši fanojis par DM. Pilnīgi vienalga tāds numurs, ja godīgi. Un vispār - jo zīmīgāks numurs, jo mazāk cenšos respektēt uz ielas
Citi par BMW nefano un #BMWPOWER būtu pilnīgi pie kājas. Cik cilvēku tik viedokļu.
P.S. Neesu DM fans, bet paklausīties var.
KM rakstīja: normala teema ir numuru tirdznieciba..
viena ku nja pat rakstu par to sarakstija tvnet.lv
tirdznieciba daleji notiek korumpetibas delj no csdd puses izdodot labos numurus saviem kadriem///
cik esmu registrejis masinas,nevienu reizi neesmu redzejis ka izveles numuru XX 1,xx 2, xx3 utt
pirms sakas "mana" KM serija,tad devos jautat pec KM17, KM1 vai KM99,KM77, KM55, uz ko man atbildeja ,ka tie numuri ir iznemti..
kada veida godigi vinji ir iznemti,ja vel nav izlikti ka izveles numuri..
par xx777 visapr nav ko runat/// tads mums CSDD
klau, tie, kas ņēmuši 'izvēles numurus'- kas ir tas, ko CSDD piedāvā? divciparus? trīs ciparus, tipa 565 vai 566 vai 655? vai visus vienādus? četrciparus 2+2 vai 1+2+1 vai 3+1 vai visus 4 vienādus? vnk interesanti, kas CSDD izpratnē ir 20 ls vērts?
niekalbis rakstīja:
klau, tie, kas ņēmuši 'izvēles numurus- kas ir tas, ko CSDD piedāvā? divciparus? trīs ciparus, tipa 565 vai 566 vai 655? vai visus vienādus? četrciparus 2+2 vai 1+2+1 vai 3+1 vai visus 4 vienādus? vnk interesanti, kas CSDD izpratnē ir 20 ls vērts?
čoms dabūja XX 7878, cits savukārt - XX 8383. Divciparu, domājams, nepiedāvā tāpat kā visus vienādus ciparus arīdzan.
Nesen vienam savam citam auto uzliku izvēles AA-1XX
edzulis rakstīja: Nesen vienam savam citam auto uzliku izvēles AA-1XX
es ar savulaik taa pat izdariijos
Reāli pačotna! + vēl CP respektē biš vairāk nekā citreiz
edzulis rakstīja: Nesen vienam savam citam auto uzliku izvēles AA-1XX
skaic, paldies! mjā, kas ir 20ls mūsdienās...nu jau īstās krāna protēzes maxā 2,5kLs, tā kā ko var gribēt...
Pirkt,pārdot,mainīt V/N zīmes
Mainu OM-9 pret MA-9, PE-9, PM-9, AL-9, AG-9, AP-9, LE-9, PA-9
tālr: 29218597